anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Modificare termeni si conditii Orange Money, inclusiv comisioane noi

Anonim
Neaplicabil
Hai ca a venit si asta, se modifica termenii si conditiile de furnizare si se adauga si niste comisioane, in niste situatii.
Frumos, probabil ca o sa ne spunem bye, bye la contul Orange in ritmul asta.
Tineti-o tot asa, sa nu ne spunem si la restul serviciilor. 🙂
O parte din mail-ul primit.
23 Răspunsuri 23

queensoft
Explorator
Comision la peste 50.000 lei/luna si la popriri. Te afecteaza pe tine cu ceva acestea? Citi din clientii Orange MOney crezi ca vor fi afectati? Cit de tare vor plinge cei de la Orange daca te pierd de client? Cit de tare vor plinge cei de la Orange daca pierd inca 100 de clienti din cauza acestor modificari?!

RafaHelper
#StarMember
@FaraUnID, bonificațiile s-au îndreptat in alta partea. Acum cei care își fac card primesc pana la 150 de lei bonus intr-o luna. Au fost lansate cardurile de credit cu diverse pachete extra ce aduc si mai multe beneficii. Orice tranzacție pe care o faci cu Orange Money aduce un câștig companiei. Revolut câștiga cei mai multi bani din planurile tarifare, Plus, Premium si Metal. ‏‏‎ ‎ Modul in care prezinți aceste schimbări este unul derizoriu. Vorbești de bonificații de parca erau 100 la număr, iar eu îmi aduc aminte doar de cei 10% înapoi la plata facturii. Pui accentul pe acele comisioane care nici măcar nu afectează un utilizator standard. ‏‏‎ ‎ Desigur, daca vor exista taxe si comisioane pe viitor care sunt vizibile in mod cert multi utilizatori vor renunța la serviciu.

FaraUnID
Campion certificat
Cardurile de credit sunt credite bancare impachetate sub forma unui card. Ceea ce primesti ca bonificatie este o iluzie menita sa i-a ochii credulilor si se reintoarce cate Orange Money sub forma de taxe, dobanzi, comisioane. Pentru ca orice credit bancar are costurile sale, iar o vorba spune faptul ca (,) cu cat obtii mai usor un credit, cu atat costurile finale ale imprumut vor fi mai mari. Compara partea de clauze, taxe, comisione, dobanzi aferente creditelor date de IFN-uri (aici intra si Orange Money) cu cele acordate de institutiile bancare veritabile.

Anonim
Neaplicabil
Dupa actualizarea de ieri notificarea s-a modificat si apare un asa numit ''adaos''... calculand dupa niste chestii simple rezulta un curs euro de 5.01 lei. Sa inteleg ca e si de aici o ciupeala?

Anonim
Neaplicabil
Cursul Visa afisat azi pe site e 4.96 lei/euro.

RafaHelper
#StarMember
@FaraUnID, încearcă sa te focusezi asupra discuției pentru ca nu vorbeam despre cardurile de credit. @simple_dreams, nu știu despre ce vorbești, nu găsesc un text mai sus care face referire la mine. Scriu pentru ca vreau sa îmi expun părerea nu pentru a aduna like-uri. Din păcate aceasta întrebare nu poate avea o soluție, deci nu te pot îndruma sa dai like sau sa marchezi mesajul meu ca o soluție. Fii mai zen si viată o sa fie mai frumoasa! 🙂

DanielaH
Moderator
Apreciem și vă mulțumim dacă rămâneți concentrați pe subiect și dacă veți continua să dezbateți idei și nu persoane. Vă reamintesc că orice comentariu care conține limbaj indecent sau atac la persoană nu este publicat. Weekend plăcut tuturor!

SuperstarDrive1
Junior entuziast
Folosesc Orange Money de la lansare si pana acum sunt foarte multumit mai ales daca compar serviciul cu serviciile bancilor comerciale din Romania. Dupa ce vor intra noile comisioane voi vedea ce voi face, cert este ca probabil voi ramane la Orange Money pentru mult timp de acum in colo.

Razvan
#StarMember
@simple, la cursul visa se adaugă un comision de 1% per tranzacție. La revolut, ai un număr redus de retrageri (5 retrageri pe lună gratis, în limita a 800 lei sau echivalent), după ce depășești aceste limite ești tarifar cu un comision de 2% din tranzacție, minim 5 lei sau echivalent. Toți ne taxează, mai devreme sau mai târziu, funcție de numărul de clienți pe care a reușit să îi aducă în propria ogradă.