anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Limita 50 OTY per luna din Orange Money

Cristi_C
Începător
Salut!
Limita de 50 OTY/ luna alocate pt tranzactii prin OM, se aplica pe nr de telefon sau pe cont Orange?
Exemplu concret: Am 2 abonamente de voce pe numele meu, pe acelasi cont/ cod de abonat. Daca ambele au Orange Money, pot ambele aduna 50+50 puncte Oty/ luna sau 50 maxim in total pe cont?
1 Soluţie acceptată‚

Salut, Cristi C! Punctele se aloca pe cont. Daca sunt 2 numere pe cod de abonat, poti aduna maxim 100 puncte. Acestea pot fi folosite doar de titularul codului de abonat din Orange Money.

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember
Salutare! Da, există această limită de 50 de puncte, dar cu toate acestea, este o soluție foarte bună. Adică folosești un card de debit ( în cazul meu), cu 0 comisioane, iar pe deasupra, mai primești și 5 euro lunar in puncte thank you, pe care le poți tripla în Magazinul online la achiziționarea de telefoane, în urma prelungirii abonamentului pe 24 de luni. Cine mai oferă așa ceva? Eu cred că e ceva wow și sper să nu le vină ideea să scoată aceste beneficii. Din câte știu, e valabil pentru fiecare număr, dar nu de pe același cont. Detalii aici: https://comunitate.orange.ro/questions/1977495-conturi-orange-money-multiple Dar nu cred că pe același nume. Probabil că aceste carduri trebuie emise pe două nume diferite: https://comunitate.orange.ro/questions/1976191-beneficia-2-carduri-debit-orange-money#question_1976191_answers Oricum, cel mai sigur este să întrebi la 300. Baftă!

FLo1
#StarMember
Si totuși nu s-a răspuns la întrebare, una bună consider și neabordată: cele maxim 50 OTY lunare sunt aferente unui singur cont de Orange (cu 2,3, 10 numere, poate fiecare cu un card OM) sau fiecărui cont de OM în parte??

Vio73
#StarMember
Eu înțeleg că nu merg mai multe carduri pe același cont. Dar dacă ai prepay și abonament, în orice rețea, pe nume diferite, cred că poți face. Nu pe același nume și cont!

Salut, Cristi C! Punctele se aloca pe cont. Daca sunt 2 numere pe cod de abonat, poti aduna maxim 100 puncte. Acestea pot fi folosite doar de titularul codului de abonat din Orange Money.