anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Disponibilitate opțiune 10 euro cu resurse in roaming din aplicația Orange Money

teacher_
#StarMember

Salut tuturor. Mă aflu într-o altă țară pentru câteva zile și la începutul călătoriei am decis sa nu îmi încarc o opțiune, deoarece am un abonament de net din care îmi făceam hotspot, abonamentul soției, și hotspot de la hotel. Dar problema a fost că a trebuit să primesc niste apeluri din tara, pe care nu le puteam recepționa fara o opțiune cu resurse în roaming. Cum aveam bani in Orange Money, am zis sa fac o reîncărcare direct de acolo. Am văzut în aplicația OM acea opțiune cu 10 euro, despre care eu știam că nu mai este disponibilă în My Orange și am încercat să fac reîncărcare. Inițial mi-au luat banii, apoi i-am primit înapoi. Poate a fost doar o eroare și atunci îi rog pe cei abilitați să repare aceasta eroare, și acea opțiune sa fie ștearsă și din OM. Vacanță plăcută tuturor.

P.S. am incarcat cu 12 euro până la urmă

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember
Salutare! Nu cred să fie opțiune de 10 euro! Poate a fost vreo eroare. Bine că ai reușit până la urmă! Concediu plăcut!

DanielaH
Moderator
@teacher_, mulțumim mult pentru sesizare! Am transmis mai departe către colegii de la Orange Money. Călătorie plăcută!

FLo1
#StarMember
@teacher_ : Ei profesore, vezi cum e la nevoie Orange.... Am experimentat și eu bazându-mă pe hotspot și date de la WiFi, însă apelurile dacă în țară intră gratuit, în roaming nu se mai aplică, deci trebuie activat. Deci la mine VoIP merge în ambele sensuri doar în țară. Noroc că nu-s plimbările dese, altfel rămâneam pe abonament. În altă ordine de idei, e aproape un an (sau cel puțin 7-8 luni) de când a majorat Orange opțiunea de 10E la 12E. Și deși eu merg 5-10 zile în roaming se pare că am nevoie de o exclusivă opțiune de 30 de zile. Defilăm cu ce avem. Ai grijă să vii din vacanță doar cu....... amintiri plăcute. 😉

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Salut Teacher! :) Interesant ca la tine inca aparea acea optiunea. M-am uitat si eu acum, si nu este... Deci, ori o fi ramas cumva cache-uita, ori...nu stiu. Distractie placuta! Te asteptam cu bine inapoi.
Client Orange

teacher_
#StarMember
Mulțumesc foarte mult. Multe salutări și o vară frumoasa.