anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Descrierea serviciilor financiare

Planet49
Junior
Sunt începător în comunități, nu prea știu cum se procedează, dar sper sa nu cerșesc prea mult.
3 Răspunsuri 3

DanielaH
Moderator
@Planet49, bun venit! Descrie-ne mai clar ce anume te interesează și ce vrei să afli despre serviciile financiare. Cu cât avem mai multe detalii, cu atât te putem ajuta cu mai multe răspunsuri și sfaturi/ recomandări. Te așteptăm să revii.

Jay
Campion certificat
Salut! Daca te referi la serviciile financiare de la Orange, gasesti mai multe topicuri folosind bara "cauta in comunitate".. scriind orange money acolo iti va afisa topicurile unde gaseste informatii.. Ai aici cateva topicuri.. https://comunitate.orange.ro/questions/2820879-sfaturi-orange-money https://comunitate.orange.ro/questions/2861509-argumente-card-orange-money Si pe site-ul Orange.. https://www.orange.ro/money

Vrajitoarea
Cunoscător
Buna si bine ai venit in comunitatea Orange! Nu-mi dau seama despre ce servicii financiare vorbesti si de ce crezi ca ai putea cersi prea mult aici, dar nu stiu de ce am impresia ca ai inteles gresit si ca faci o confuzie intre Comunitatea Orange si o fundatie/ asociatie/ organizatie umanitara sau cu scop de binefacere, asa ca poate acest topic despre ce anume reprezinta aceasta comunitate si ce poti face aici, cred ca te va ajuta sa te lamuresti https://comunitate.orange.ro/questions/1983008-comunitate Altfel, din cand in cand se organizeaza concursuri, la care pot participa toti membrii comunitatii si pot fi castigate diverse premii prin indeplinirea de misiuni/ trageri la sorti, in functie de regulamentul respectivului concurs.