Salut MihaelaC,
În link-ul pe care-l precizezi, e vorba despre ce am spus și eu mai sus, adică: 1. nu e precizat dacă aplicația funcționează și pe desktop (dar înțeleg de la tine că nu) și există oameni care încă nu știu acest lucru și o caută să o instaleze pentru a putea seta parola unică și 2. nu e precizat că nu se poate seta parola unică cu ajutorul aplicației orange money de pe mobil, ca să nu mai piardă lumea timpul.
Deja am vorbit la bancă și nu se poate seta parola unică de pe internet banking, ci doar atunci când vrei să faci o tranzacție sau o plată online, adică din aplicația din care dorești să faci tranzacția și observ că orange money nu permite (dă o eroare). Deci nu e bună soluția propusă de tine cu internet banking. Soluțiile posibile ar fi doar: 1.modificarea aplicației orage money ca să permită setarea parolei unice, 2.lansarea aplicației pentru desktop- asta cred că ar fi soluția cea mai bună, 3.folosirea aplicației BT Pay (pe care am motive să nu o folosesc). Eu nu doresc decât să scot în evidență limitările aplicației (orange money) și problemele pe care le dă, fiindcă dacă aș dori cu adevărat să mai utilizez contul de la orange money, aș putea folosi o altă aplicație de desktop cu care se pot face tranzacții online și care nu dă erori, dar văd că săptămânal această aplicație (orange money) îmi dă motive să nu o mai folosesc din cauza multiplelor probleme întâmpinate. Ar mai fi multe de spus, dar mă opresc aici.