anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot descarca aplicatia Orange Money daca nu este disponibila in tara mea?

Florin_Dem
Începător
Cum pot descarca aplicatia Orange Money daca zice ca nu este disponibila in tara mea?
7 Răspunsuri 7

Jay
Campion certificat
Salut Au mai fost în comunitate situații asemănătoare, cu diverse aplicații care trebuiau instalate în afara țării și, cei care aveau nevoie au fost sfătuiți sa descarce un fisier ajutător, apk.. Nu stiu unde ești, nici dacă vei reuși, dar gasesti mai multe informații despre aceste fișiere pe net.. Ai și aici niște informații.. https://www.androidsis.com/ro/que-es-y-como-descargar-un-apk-en-nuestro-telefono-android/ https://apkfun.com/Orange-Money.html https://www.mwallpapers.com/apps/finance/ro.orange.omoney/download Topicuri despre situații asemănătoare: https://comunitate.orange.ro/questions/2789786-orange-tv-go-uk https://comunitate.orange.ro/questions/2847462-orange-tv-go-indisponibil-google-play-tv-sony

radumsk
Junior entuziast
Buna! cred ca poti incerca un vpn. Ar trebui sa mearga si nu costa foarte mult! Succes

Viocat
Senior certificat
Daca nu este disponibila in tara in care esti, de ce insisti sa o downloadezi. Va necesita si alte lucruri ptr a o face functionala si nu vei face decat sa te complici.

Vio73
#StarMember
Salutare! Din aptoide apk, așa cum ți s-a spus! Altă soluție nu prea ai. Sunt destui care au reușit cu varianta respectivă. Dar cere unele permisiuni suplimentare telefonul, pentru că se consideră sursă nesigură. Sper să reușești și tu! Succes!

Haptic
Explorator entuziast
Incearca cu internet VPN.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Din cate stiu, VPN-ul nu-ti afecteaza posibilitatea de descarcare a unei aplicatii din App Store/Play Store. Pentru ca limitarea e pe cont, nu pe IP. Ceea ce afecteaza este tara contului. De obicei se schimba in momentul in care schimbi cardul asociat contului. Deci, daca ai adaugat pe cont un card de UK, ti se va schimba si tara in UK. Doar un exemplu. Solutia in cazul asta este instalarea aplicatiei din surse externe. Asta daca telefonul este un Android. Link-urile din primul raspuns cred ca sunt ok. Daca e iOS...si nu e JB...nu prea ai ce face, din pacate, decat, cum ziceam, sa schimbi cumva tara contului.
Client Orange

DanielaH
Moderator
@Florin Dem, ai reușit să descarci aplicația? Dacă te-au ajutat răspunsurile primite, te rugăm să-l marchezi pe cel mai bun ca soluție. Mulțumim.