anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum închid Orange Money??

Florin
Cunoscător
Prin vara, am intrat cu o cunoștință să-și reînnoiască abonamentul și printre altele i-a propus acest serviciu de Orange Money. Când am auzit mi-a stârnit curiozitatea și mi-am făcut și eu cont pe Orange Money. Bineînțeles, ca am fost "roman autentic" și nu l-am folosit niciodată, ba chiar am șters și aplicația crezând ca se șterge singur, în timp. Pe data de 23.10 primesc un sms ca trebuie sa achit 10 lei.... Cum scap de acest cont definitiv ??? Mulțumesc anticipat.
1 Soluţie acceptată‚

Florin
Cunoscător
Ptr cei care vor sa închidă Money, rezolvare Orange Shop: am plătit suma de 10 lei la Shop după care am fost îndrumat sa sun la *111. Am sunat, acum aștept răspunsul lor în 30 zile. Ptr cei care sunt în aceeași situație ca a mea, asta a fost rezolvarea oficiala. Încă odată mulțumesc tuturor ptr sfaturile prompte. Zi buna va doresc.

Vizualizare soluţie în postul original

28 Răspunsuri 28

RafaHelper
#StarMember
Salut @Forin, De unde a venit acel cost de 10 lei?

Ascary
Campion certificat
Gestionare cont cred.

Florin
Cunoscător
Da, acei 10 lei au fost gestionare cont, asa mi-a spus la casă, când am plătit. O sa ma anunțe telefonic după ce-l închide.... Aștept.

teacher_
#StarMember
Deci se plătește o taxă de gestionare daca nu utilizezi contul..? Asta nu e precizat nicăieri...!

Razvan
#StarMember
Primele conturi Orange Money au avut taxa de administrare de 10 lei, dacă nu făceau tranzacții pe cont.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Florin, Ai avut card* virtual si/sau fizic generat in aplicatie? Daca nu, acel comision de 10 lei a fost aplicat din greseala. ________________________________________________ Conturile care nu aveau asignat un card* fizic si/sau virtual aveau costuri de administrare 0 inca din 2017. Conturile noi realizate dupa luna August beneficiaza de costuri 0 de administrare si pentru cardurile* emise. *Card de debit Visa Classic

Florin
Cunoscător
Deci, nu am avut card emis fizic, am intrat de vreo 2 ori pe aplicație după care am abandonat-o și am șters-o. Sa ma cert cu Orange ptr 10 lei, e pierdere de timp.... Am pierdut eu mai mult în viata.

RafaHelper
#StarMember
@Florin e alegerea ta ce vrei sa faci in continuare, eu doar eram curios ce s-a intamplat. Merci de raspuns!

teacher_
#StarMember
Uitasem că Orange Money e funcțional din 2017... Doar de anul asta este tratat mai serios și promovat mai intens... Poate prea intens.

Vio73
#StarMember
Așa era atunci probabil, cu taxa de administrare a contului de 10 lei.

TheSpecialist
Maestru
@teacher_ comisionul aferent neutilizarii în anumite condiții a serviciului Orange Money era precizat. Trebuia citit cu atenție contractul - Anexa 1. Acum nu mai exista acel comision, dar l-a început era. Am pus și un printscreen. Scrie clar 10 lei cu * de rigoare.

DanielaH
Moderator
@Florin, ne bucurăm că situația ta s-a rezolvat. Dacă apreciezi că răspunsurile pe care le-ai primit în Comunitate te-au ajutat, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite. Mulțumim!

teacher_
#StarMember
@The Special List, ai dreptate, se aplicau clauzele din contractul care era în vigoare la acea dată!

Danut13
Începător
Salut, Eu am reusit sa inchid contul fara sa platesc nimic, doar sunand la 300, ramura cu Orange Money. De mentionat faptul ca nu am facut nici-o tranzactie in acest cont.