anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Creditul My Reserve poate fi accesat si de catre pensionarii care au veniturile raportate la ANAF?

Vieri
Începător
Ati modificat conditiile pentru creditul My Reserve? Poate fi accesat si de catre pensionarii care au veniturile raportate la ANAF?
7 Răspunsuri 7

FaraUnID
Campion certificat

Din cate spun ei conditiile de eligibilitate sunt urmatoarele:

  • clienți persoane fizice cu rezidență fiscală în România
  • cu vârsta de peste 20 ani
  • venit net lunar de minimum 1.000 lei
  • vechime minimă de 3 luni raportată la ANAF, la actualul loc de muncă
      Despre pesionari nu este specificat nimic. Daca sunt acceptati, tind sa cred faptul ca exista o limita maxima de varsta.

 

 

Update 01.09.2021: Din data de 1 septembrie 2021 My Reserve nu mai face parte din oferta Orange Money. Acest serviciu a fost înlocuit de cardul de credit, care include mai multe beneficii. Pentru clienții existenți My Reserve nu se schimbă nimic, ei vor continua cu acest serviciu.

Vieri
Începător
aproximativ 1 luna in urma, nu erau acceptati pensionarii, chiar daca aveau veniturile raportate la ANAF. Am aflat ca urmeaza sa faca niste modificari si pensionarii vor fi acceptati in viitorul apropiat.

teacher_
#StarMember
Salut! De îndată ce vor fi făcute modificările, se vor posta și pe site, și se va face un update probabil și la topic aici, in comunitate.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Vieri, ‏‏‎ ‎ Ai încercat sa iei legătura cu echipa Orange Money pentru a afla răspuns la întrebarea ta? Poți intra in contact apelând 300, tasta 2 si apoi tasta 4.

FaraUnID
Campion certificat
@Vieri Daca tot vrei sa accesezi in credit, orienteaza-te spre un credit de nevoi personale oferit de o institutie bancara si nu spre un credit oferit de IFN-uri, deoarece costurile finale in cazul unui credit oferit de institutiile bancare sunt mai mici comparativ cu cele ale unui IFN. Este adevar ca in cazul bancilor conditiile de creditare sunt ceva mai stricte in comparatie cu IFN-urile, dar, per ansamblu consturile finale sunt mai mici. Uite un studiu https://comunitate.orange.ro/questions/2614356-studiu-asociatia-credere-dobanda-30-341-credit-ifn-180-euro conform caruia, dobanda unui credit IFN a fost de 30341%.

Lucifer
Cunoscător
Orange Money e un IFN cu pretentii de banca :). Cred ca la orice banca se poate lua un credit de nevoi personale cu o dobanda mult mai mica decat ce ofera creditul My Reserve. @Vieri poti sa apelezi la banca unde incasezi salariul, sunt sigur ca iti vor oferi o solutie mult mai avantajoasa decat ce vei gasi pe aci.

Salut! Verificam si noi conditiile si iti scriem cand primim raspunsul colegilor nostri.