anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce părere aveți despre alimentarea automată recurentă a contului Orange Money?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor! Colegii de la Orange Money pregătesc un nou feature - “Alimentarea automată recurentă” și vor să afle părerea voastră.

 

Vă invităm să ne spuneți în comentarii varianta pe care o preferați (și de ce) pentru alimentarea automată a contului cu un card de la altă bancă:

 

1. Alimentare la limita minimă de sold

Alegi un prag minim al soldului, iar când acesta este atins alimentarea se face automat cu o sumă aleasă de tine.

(Ex. Dacă soldul contului tău OMY scade sub 100 RON, contul se alimentează automat cu 300 RON cu cardul tău de la altă bancă)

 

2. Alimentare la o dată aleasă de tine

Alegi suma cu care vrei să alimentezi și o dată la care să se alimenteze automat contul tău.

(Ex. Pe data de 25 iulie contul tău se alimentează automat cu 300 RON cu cardul tău de la altă bancă)

18 Răspunsuri 18

Borza
Junior
Mai bine rezolvați, că și alte persoane să poată depune bani în contul meu prin Shop Orange! Pe baza numărului meu de telefon și al buletinului, persoana să depună o sumă în contul meu! Dacă acea persoană îmi dă personal banii, la ce îmi mai ajută Orange Money? Mulțumesc!

Viocat
Senior certificat
Ar fi utile aceste posibilitati daca ar fi insotite de un moneyback in genul celor de la starforte bt sau cardul de la first bank. Altfel, in afara de platile care sunt insotite de astfel de beneficii (plata factura orange si plati supermarket) sunt realizate cu OM, restul se realizeaza cu cardurile de cumparaturi.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Orange si Orange Money sunt institutii diferite. Top-up din shop, sau transfer (cu cash) catre un cont OMY, din Shop, avand in vedere ca acolo se lucreaza si cu cash, ar fi o idee buna, intr-adevar. O alta idee ar fi implementarea unor aparate, gen bancomate, sau chiar bancomate, in incinta shop-urilor, si nu numai, de unde oamenii sa poata face operatiuni cu numerar. In felul asta, nici nu creeaza cozi la ghiseele normale, pentru celelalte operatiuni. Ideea presupun ca a fost de a facilita transferurile si platile fara cash. Si da, din anumite puncte de vedere, e mult mai usor sa transferi asa. Daaar...daca celalalt nu are OMY, sau nu vrea OMY, sau are cont la alta banca, ceea ce inseamna transfer pe IBAN, care dureaza mult mai mult decat o alimentare, atunci incepe sa prinda contur nevoia implementarii unei solutii pentru cash. Inclusiv eu am avut nevoie sa pun bani pe cardul OMY, pentru ca nu aveam decat cash, si...evident ca n-am putut, pentru ca nu exista optiunea asta. Poate, daca se vor implementa acele bancomate, se va putea si modifica codul PIN cu unul preferential. 😄 Cu toate ca tind sa cred ca s-ar putea face la fel de usor si din aplicatie. Dar nah...zic si eu.
Client Orange

Trixen_old
Cunoscător
Pentru mine, aceste functionalitati sunt complet inutile. Parere personala, nu omorati mesagerul. Imi place sa detin controlul, Orange Money nu este contul/cardul meu principal si... de indata ce ajung la 50 de plati lunar (pentru punctele TY) si plafonul pentru cashback la supermarket incetez sa il mai folosesc pana la urmatorul ciclu de tranzactionare al cardului de cumparaturi. Nu as vrea sa alimenteze Orange automat, ci prefer sa imi alimentez eu atunci cand am nevoie, fix cu suma de care am nevoie. Mai degraba as vrea niste rapoarte de tranzactii mai usor de vazut pentru fiecare card in parte (eu inca nu imi dau seama ce tranzactie de pe ce card am facut-o, ca sunt toate la gramada), un loc unde sa vad rapid cat am rambursat din suma totala de rambursat intr-o luna, o lista cu ultime tranzactii putin mai lunga sau un widget care sa imi arate cat mai am pe conturile de debit/credit. 🙂