anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce credeti ca se va intampla cu Orange Money cand nu se vor mai da puncte Thank you ?

kye
Începător
Personal , cred ca voi renunta la ei. Aplicatia nu este deloc atragatoare. Serviciul este mult in urma altor servicii gen Revolut. In afara de punctele alea, nu vad absolut nici un beneficiu...
21 Răspunsuri 21

Razvan
#StarMember
Pentru plăti online este foarte bun, dacă poți sa faci top up, dar momentan cardul ing nu ma mai lasă 😄

AnTT
Explorator
@razvan, cum asa? La mine functioneaza f bine

Vio73
#StarMember
E foarte bună și oferta aceasta cu 50 de lei. Din păcate, eu am uitat compler de ea. Mulțumesc!

FaraUnID
Campion certificat
"primești înapoi 10 lei la fiecare 5 plăți cu cardul Orange Money, fiecare de minimum 25 lei" 5 x 25 = 125 lei cheltuiti pentru a primi inapoi 10 lei . Pentru a primi 50 lei trebuie sa ai plati in cuantum de 625 lei. Comparativ, la promotia cashback prezentata de mine anterior (Libra Bank & Radio Guerrilla), la aceeasi 125 lei cheltuiti in avanposturi primesti inapoi 12,5 lei, iar la aceeasi 625 lei cheltuiti primesti inapoi 62,5 lei.

catalin_tanase
Explorator
Primești mai mult, dar doar in anumite locații. In cazuri Orange nu e restricționat din punctul asta de vedere

FaraUnID
Campion certificat
In cazul Orange Money trebuie cheltuiti minim 125 lei pentru a primi inapoi maxim 10 lei. Asa a fost cu cei 10% cashback din plata facturilor si reincarcarilor prepay: Campania era limitata la facturi de maxim 400 lei, DACA aveai un rulaj lunar de 500 lei SI DACA efectuai minim 2 tranzactii lunare. In cazul cardului Radio Guerrilla nu exista aceste limitatari cu DACA, DACA, SUMA MINIMA CHELTUITA si BONUS MAXIM IN LIMITA A xxx lei. La Orange Money daca ai 5 plati in valoare de 500 lei primesti inapoi tot 10 lei, pe cand in cazul cardului Radio Guerrilla la aceeasi 500 lei chletuiti primesti inapoi 50 lei.

Razvan
#StarMember
@antt, știu că la alții merge, dar la mine în timpul zilei nu pot face topup, am deschis un tichet la ING și l-au urgentat a doua oară.