Cu foarte mici exceptii cam toate "facilitatile" Orange Money au fost apa de ploaie si cu impact minim, prin prisma faptului ca acele beneficii vizau un numar extrem, dar extrem de restrans de potentiali utilizatori. Nici macar in magazinul online al retelei numarul 1 nu sunt acordate reduceri la plata cu cardul Orange Money pentru utilizatorii serviciului.
Orange Money nu cred ca are mai mult de 300.000 - 350.000 de conturi active (la 30 iunie 2020 erau cca 222.000 clienți). Sa derulam un mic survey ad-hoc. Cati dintre utilizatorii Orange Money ati activat urmatoarele beneficii:
- Reducere de până la 12% pentru călătorii cu Qatar Airways;
- 50 lei reducere la cumpărături de minimum 350 lei în magazinele Intersport;
- Reduceri la abonamentele Worldclass;
- 10% reducere pentru cazare la Hotelul Crowne Plaza;
- 10% reducere pentru cazare la Ana Hotels;
- 25% reducere abonamente individuale de sănătate Regina Maria;
- 35% reducere One Day Check up Regina Maria;
? ? ? ? ? Ala eu, ala eu.....
Daca tot vrei sa oferi beneficii reale clientilor Orange Money, incheie parteneriate cu marile retele de magazine care sunt prezente fizic in fiecare Judet, in fiecare Oras: Kaufland, Lidl, Altex, Flanco, Jysk, Pepco, Carrefour Market, Penny, Profi, Kik, H&M, LC Waikiki, etc.
Adica retele de magazine care vand produse de stricta necesitate si ofera instant la casa de marcat 10% - 15% reducere la cosul de cumparaturi daca plata este efectuata prin intermediul unui card Orange Money.
Sau 10% caskback indiferent de valoare cosului de cumparaturi.