anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cat dureaza un transfer din orange money catre un IBAN?

smokers
Începător
Hello,
Are idee cineva cat dureaza un transfer din orange money catre un IBAN (romanesc, evident)? Intreb pt ca am un transfer din orange money intr-o alta banca romaneasca care e in asteptare de vreo 18 ore, si nu da semne ca ar pleca.
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Transferurile din Orange Money către un cont IBAN al unei bănci se procesează doar în zilele lucrătoare: - plata efectuată până în ora 14:45 ajunge la bancă în aceeași zi - plata efectuată după ora 14:45 ajunge la bancă în urmatoarea zi lucrătoare, după ora 09:00 Recomandăm efectuarea plății cu câteva minute înainte de intervalul maxim, astfel încât să se evite întârzieri de procesare. În cazul în care transferul are loc în weekend sau într-o zi nelucrătoare, banii vor ajunge la beneficiar în urmatoarea zi lucrătoare, după ora 9:00.

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

DanielaH
Moderator
@Kinchaid, având în vedere că transferul s-a făcut într-o zi nelucrătoare (de weekend), cel mai probabil vei primi banii luni, în prima zi lucrătoare.

mariancirjau
Junior entuziast
depinde eu de exemplu ieri am transferat in plata urgenta de pe un cont in orange money si au intrat in 6 ore. nu am incercat din cont orange money in cont de alta banca