Nu are nici o legatura cu subiectul si-mi cer scuze pentru asta: ca veni vorba de zone,Fancurierul din Pitesti cred ca livreaza cel mai greu comenzile. Daca in alte zone ale tarii se livreaza de pe o zi pe alta,in Pitesti se livreaza de pe o săptămână pe alta. Noroc ca Orange nu prea apeleaza la Fancurier ca ar fi fost un dezastru.
Dar sa revenim la tema: sper ca macar saptamana viitoare sa primesc cardul,macar pe cel virtual,pentru ca pe cel fizic oricum nu-l prea folosesc si poate sa "zacă" linistit in Orangeshop pana l-oi ridica.
Inca nu am sunat la Orange Money sa aflu ce se mai aude cu cardul meu dar retineti un aspect,am fost sunat de 3 ori de serviciul Orange Money in decurs de o săptămână :)). Se pare ca fac si ei ce pot insa sistemul cam da rateuri. Recunosc ca sunt fan Orange Money daca se poate spune așa,mai ales pentru bonificatiile pe care le ofera in sistemul de tranzactii ,dar daca aceste probleme se tot aduna si aici ma refer la vulnerabilitate,instalare greoaie,emitere intarziata,sistem Pay defectuoas,nu o sa am incotro si o sa folosesc alta aplicatie mobile banking.