anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cat dureaza reemiterea unui card fizic Orange Money?

Miha_Z
#StarMember
In cazul in care utilizatorul pierde sau se deterioreaza ori i se fura cardul fizic Orange Money, cat timp dureaza inlocuirea lui?
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Reemiterea unui nou card de debit Orange Money se face în termen de aproximativ 3 zile lucrătoare de la procesarea cererii.

Vizualizare soluţie în postul original

26 Răspunsuri 26

Ascary
Campion certificat
Nu e specificat in Termeni si conditii ale OM dar destul de mult cred.

Jay
Campion certificat
Nu am văzut informația, dar, il poti bloca din OM, "cardurile mele".. Sau sunand la 300, unde poti solicita altul, implicit poti afla informația despre durata..

teacher_
#StarMember
Daca îți pierzi cardul, și raportezi asta la Orange, și soliciți alt card, durează exact cat durează până să primești un card nou, maxim 5 zile de la momentul cererii. Vei rămâne cu același IBAN, iar datele noului card se vor modifica automat în aplicație.

Ascary
Campion certificat
Ce sa vezi,eu am solicitat un card de o săptămână si tot nu este gata. Nici macar cel virtual ca de cel fizic nu mai vorbim. Cel dinainte l-am ridicat din magazin dupa 10 zile de la solicitare. Nu se modifica nimic automat in aplicatie. Cardul avut anterior se sterge manual din Orange Pay si se introduc datele noului card. Dar ce sa vezi,aplicatia Orange Pay nu functioneaza de vreo doua saptamani si nici nu se stie cand se va rezolva problema cu inrolarea cardurilor in aplicatie. Asteptam...si folosim CEC Pay.Nu stiu cum fac ceilalti concurenti de pe piata cu aplicatiile lor mobile banking,dar acestea se instaleaza rapid,cardurile se inroleaza rapid si singura interactiune cu detinatorul aplicatiei este un cod de acces primit pe SMS sau mail. La Orange pana nu dai 5 telefoane nu poti inrola cardul. Prost gandita aplicatia. Tot ce trebuia sa faca Orange era sa cumpere o aplicatie si doar sa o personalizeze,atat. In schimb au facut doua aplicatii independente,Orange Money si Orange Pay ,care uneori dau erori separat sau impreuna.Orange trebuie sa faca ceva in acest sens fiindca altfel clientii se vor intoarce la vechile lor aplicatii mobile banking sau vor migra catre altele noi.

Laura_cio
Senior
Nu se știe exact durata. Dar, dacă îl declari pierdut/ furat sunand la 300 ( Serviciul Clienti) sau la 0374.300.300, dar și direct din aplicația Orange Money din secțiunea “Cardurile mele”, în vederea blocării cardului și solicitării de reemitere a unui nou card, poți întreba și care este durata.

teacher_
#StarMember
Eu mi-am ridicat cardul la 3 zile după solicitare, fratele meu la 4 zile, cumnata mea la 3 zile... Nu știu cum e la voi, dar aici emiterea se face la timp 🙂 Probabil depinde și de orașul în care te afli.

Razvan
#StarMember
În sud se mișcă mai ardelenește, iar la Cluj mai rapid, ca la București :D, 😛

Ascary
Campion certificat
Nu are nici o legatura cu subiectul si-mi cer scuze pentru asta: ca veni vorba de zone,Fancurierul din Pitesti cred ca livreaza cel mai greu comenzile. Daca in alte zone ale tarii se livreaza de pe o zi pe alta,in Pitesti se livreaza de pe o săptămână pe alta. Noroc ca Orange nu prea apeleaza la Fancurier ca ar fi fost un dezastru. Dar sa revenim la tema: sper ca macar saptamana viitoare sa primesc cardul,macar pe cel virtual,pentru ca pe cel fizic oricum nu-l prea folosesc si poate sa "zacă" linistit in Orangeshop pana l-oi ridica. Inca nu am sunat la Orange Money sa aflu ce se mai aude cu cardul meu dar retineti un aspect,am fost sunat de 3 ori de serviciul Orange Money in decurs de o săptămână :)). Se pare ca fac si ei ce pot insa sistemul cam da rateuri. Recunosc ca sunt fan Orange Money daca se poate spune așa,mai ales pentru bonificatiile pe care le ofera in sistemul de tranzactii ,dar daca aceste probleme se tot aduna si aici ma refer la vulnerabilitate,instalare greoaie,emitere intarziata,sistem Pay defectuoas,nu o sa am incotro si o sa folosesc alta aplicatie mobile banking.

Miha_Z
#StarMember
Ai dreptate @Ascary, sistemul lor cam da "rateuri" si daca nu gasesc cat mai repede o rezolvare vor pierde din clienti. Cu toti ne dorim a aplicatie stabila pe care s-o putem folosi cand avem nevoie, nu cand are ea "chef" sa functioneze.

Miha_Z
#StarMember
Referitor la card, eu nu stiu in cat timp l-am primit, fiindca cei din Orange Shop au uitat sa ma sune sa vin sa-l ridic. Dupa vreo 3 saptamani de la solicitare am avut drum in Shop pentru o retentie si atunci am intrebat si de card si mi-au spus ca e venit de ceva timp ... 🙂

Ascary
Campion certificat
Pai si chestia asta cu "uitatul" face parte tot din sistem. Clientul trebuie informat de indata de emiterea cardului si nu sa intre in posesia lui din intamplare. Vorbim aici de o aplicatie despre bani si nu de una de inchiriat filme sau jocuri. Mai multa atentie din partea Orange Money n-ar strica.

FLo1
#StarMember
@Ascary: "DE INDATA" este o perioada de timp variabila: de la instant pana la luni de zile. Istoria are astfel exemple. Totul este sa ai alternative, chiar daca pe tine cei de la CEC nu te prea incanta. Plusuri si minusuri sunt in oricare dintre variante. Daca ar fi una perfecta cu siguranta ar fi coada pentru asa ceva. Asadar alege fiecare ce e mai ok pentru el, dar intotdeauna e bine sa ai o rezerva in caz de avarie. Se va rezolva cu rabdare si problema de la Orange.

Ascary
Campion certificat
Flo sa stii ca pana una alta,adica pana Orange Money va binevoi sa-mi furnizeze un alt card,macar virtual,folosesc CEC Pay. Nu e vorba de incantare ci ca la platile cu Orange Money mai castigam ceva bănișori 🙂 ,nu multi dar acolo de o cafea si o apa plata 🙂 CEC Pay nu ofera nimic,dar macar nu percepe nici un comision la tranzactii. Ce mi-a placut insa la aplicatia CEC Pay a fost simplitatea instalarii acesteia si inrolarea cardului Visa. In doua minute era totul gata,in vreme ce la Orange Money iti poate lua dupa caz, de la cateva ore la cateva zile. Asta daca nu mai pui la socoteala drumurile facute pana in Orangeshopuri in caz ca nu optezi pentru crearea contului si emiterea cardului online. La CEC am facut totul din fotoliu,dupa cum am zis in doua minute si asta fiindca scriu mai greu 🙂 Bine,de mentionat ca aveam deja cont si card CEC.Vorbesc de aplicatia in sine.

DanielaH
Moderator
Reemiterea unui nou card de debit Orange Money se face în termen de aproximativ 3 zile lucrătoare de la procesarea cererii.