anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cat de des folosiți serviciul Orange Money?

Ascary
Campion certificat
Frecventa utilizare serviciul Orange Money
1 Soluţie acceptată‚

Ciucuras
Cunoscător certificat
Eu folosesc acest serviciu lunar pentru a efectua plata abonamentului meu Orange si a altor doua colege.

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

TheSpecialist
Maestru
Eu îl folosesc de câteva ori pe săptămână, inclusiv cardul.

Vio73
#StarMember
Deocamdată nu-l folosesc, pentru că nu am serviciul.

Miha_Z
#StarMember
Nici eu nu am acest serviciu, deci momentan nu-l folosesc. Dar citind comentariile voastre despre acest subiect, ma puneti in postura de a ma gandi mai serios la avantajele folosirii lui.

Ciucuras
Cunoscător certificat
Eu folosesc acest serviciu lunar pentru a efectua plata abonamentului meu Orange si a altor doua colege.

Florin_D
Cunoscător certificat
Desi serviciul il am activat, nu l-am folosit intrucat mi se pare ca am prea multe servicii de banking si prefer sa-mi simplific viata nu s-o complic. Asa ca am decis sa folosesc pentru moment doar serviciile bancii mele.

eda2k
Cunoscător
Folosesc Orange Money pentru plata facturilor (Orange, distribuiție gaz, electricitate) și pentru plăți la comercianți prin NFC. Cardul foarte rar, doar dacă este necesar să scot o sumă de bani mai mare decât limita zilnică impusă de bancă.

Jay
Campion certificat
Inca nu-l folosesc.. cardul de salariu este la o banca destul de pregatita pe partea aceasta, aplicatia este foarte ok, atat pentru telefon cat si pentru pc si, deocamdata, nu mi s-a intamplat sa am nevoie de ceva si sa nu faca.. plus ca, aproape toti angajatii au cardul la aceeasi banca, asa a cam hotarat firma angajatoare..

Ciucuras
Cunoscător certificat
@jay, cardul orange money îl poți folosi ptr plata utilităților, la cumpărături. Nu este un card de salariu, de pe cardul tău de salariu poți face transfer pe Orange money ptr a-l alimenta. Și eu am salariu la o banca bună, zic eu, sunt fanul acestei bănci :), nu am card orange money dar aplicația o folosesc lunar.

Jay
Campion certificat
Ciucuras, ideea era ca sunt multumita de sistemul pe care-l folosesc momentan, aplicatia bancii respective functionand foarte bine si fiind foarte dezvoltata si n-as avea de ce sa apelez la altceva.. din acest motiv si povestea.. trebuia sa incep de undeva :).. Si eu platesc utilitatile dintr-o aplicatie ce permite scanarea codului de bare si imi ia automat datele.. mai trebuie sa completez numele persoanei, titularul fiind mama..