anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

A mai luat cineva împrumut de la Orange Money?

Msv
Junior
A mai luat cineva împrumut de la Orange Money?
14 Răspunsuri 14

FaraUnID
Campion certificat
Daca esti interesat(a) de contractarea unui credit, recomandarile mele si ale specialistilor este sa apelezi la produsele de creditare oferite de bancile comerciale si nu la IFN-uri, asa cum este Orange Money. La Orange Money dobanda este de 14%, in timp ce la bancile comerciale dobanda practicata pentru un credit de nevoi personale este undeva pe la jumatate daca esti deja clientul bancii respective.

teacher_
#StarMember
Creditul My reserve are într-adevăr niște sume de înapoiat mai mari decât majoritatea oferite de bănci.. probabil se vor reduce sumele, sau se va adopta un sistem de plata in rate in timp...

Razvan
#StarMember
La IFN, creditul se acordă în condiții mai relaxate decât la băncile comerciale, însă vine cu un cost mai mare și anume Dobânda percepută și DAE mai mari.

Miha_Z
#StarMember
Daca esti interesat sa faci un credit, recomandarea mea este sa consulti dobanzile la mai multe banci si de la Orange si apoi sa-l alegi pe cel mai bun pt tine.

Anonim
Neaplicabil
Cu siguranță la o bancă (și nu la IFN) vei avea parte de o dobândă și condiții mult mai bune. Nu te grăbi, testează piața!

Gianni
Cunoscător certificat
Atunci cînd vrei să faci un împrumut testează piața de credite bancare, depinde și de creditul pe care vrei să-l faci pentru că dobînda variază intre 7 si 12% pentru o perioadă de minim 6 luni pînă la 5 ani. Dacă totuși ești interesat revino și vom încerca să te ajutăm cu noi informații actualizate.

IOANna
Junior
Eu am luat împrumut și sunt chiar mulțumită. Mai am puțin și termin. Pui banii pe card și îi retrag ei la data stabilită. Poți folosi cardul și pentru cumpărături. E ok.

Msv
Junior
Și ce documente trebuie pentru a lua un credit? Și cât timp durează?

IOANna
Junior
Eu am avut doar buletinul la mine. Am fost doar sa întreb , și mi l-au dat pe loc. 10-15 minute.

FLo1
#StarMember
Adeverinte de venit si alte dovezi doar pe la banci se mai poarta. Pentru credite mai mici (pana in cateva mii de lei) si mai ales la IFN-uri... CI-ul este mai mult decat suficient.

DanielaH
Moderator
@Msv, singurul document necesar este actul de identitate. Restul de documente îți sunt puse la dispoziție în orice Orange Shop, in procesul de acordare credit.

Msv
Junior
Se poate la orice magazin Orange? Sau doar anumite magazine

FLo1
#StarMember
@msv: Chiar si de acasa. :) Vezi detalii de activare OM aici: https://www.orange.ro/help/cum-activez-serviciul-orange-money-8068 Sau pentru My Reserve, aici: https://www.orange.ro/help/ce-condiii-trebuie-s-ndeplinesc-pentru-a-aplica-10528

Neaplicabil
Foarte eficienta procedura în condiții de pandemie! 😉