anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

A mai făcut cineva credit prin Orange Money IFN?

Roxana_6
Începător
A mai făcut cineva credit prin Orange Money IFN? îți dau banii în mana sau trebuie sa cumperi produsele lor?
4 Răspunsuri 4

TheSpecialist
Maestru
Conditiile de eligibilitate pt accesarea creditului My Reserve sunt: clienți persoane fizice cu rezidență fiscală în România, cu vârsta de peste 18 ani, venit net lunar de minimum 400 lei și cu vechime minimă de o lună raportată la ANAF, la actualul loc de muncă. Nu este necesara achiziționarea de produse suplimentare.

Anca07
#StarMember
Buna Roxana. Subiecte asemanatoarele topicului deschis de tine, au mai fost discutate si aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2186779-luat-imprumut-orange-money https://comunitate.orange.ro/questions/2030932-acte-necesare-credit-10-000-lei

teacher_
#StarMember
Bun venit in comunitate! Cred că faceți referire la creditul My reserve de la Orange. Banii ii primiti fie în mana, din orice Orange Shop, fie mai accesibil, pe cardul Orange Money. Ideea este că nu sunteți condiționată de cumpărarea nici unui produs din magazinele Orange.

DanielaH
Moderator

Roxana, bun venit în Comunitate!

Pentru că, așa cum spunea și Anca07 (mulțumim!), acest subiect a mai fost dezbătut, îl vom închide. Te rugăm să accesezi topicul https://comunitate.orange.ro/questions/2186779-luat-imprumut-orange-money și să pui întrebarea acolo.

 

Pentru mai multă eficiență, înainte de a adauga o întrebare, folosește bara de căutare și vezi dacă întrebarea ta nu are deja un răspuns.

În momentul in care formulezi întrebarea, îți sunt oferite și intrebări similare și în felul acesta vei evita dublarea unui subiect deja dezbătut.

 

Mulțumim!