anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ați aflat despre creditul My Reserve?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Te gândeai să cumperi un telefon nou sau un televizor? O poți face cu ajutorul creditului de nevoi personale, My Reserve de la Orange Money.

Poți aplica în orice magazin Orange și primești 3 luni net nelimitat la reînnoire sau abonament nou Orange Me. Aici sunt mai multe detalii.

 

Super veste, așa-i?

Ce părere aveți? Vreți să aplicați?

 

Update 01.09.2021: Din data de 1 septembrie 2021 My Reserve nu mai face parte din oferta Orange Money. Acest serviciu a fost înlocuit de cardul de credit, care include mai multe beneficii. Pentru clienții existenți My Reserve nu se schimbă nimic, ei vor continua cu acest serviciu.

 

22 Răspunsuri 22

FaraUnID
Campion certificat
"Dobândă anuală fixă de 14%, fără niciun alt cost suplimentar" Si DAE cat ajunge? Nu de alta dar majoritatea retailer-ilor si bancilor comerciale de la noi ofera solutii de creditare denumite generic (,) Cardul de Cumparaturi X, Y, Z cu dobanda zero daca rambursezi la timp in 6 rate, 12 rate, 24 rate. Nu mai sunt foarte ancorat in sistemul bancar de la noi, dar tind sa cred ca poti obtine un credit de nevoi personale in lei cu o dobanda mai mica de 14% chiar la jumatatea acelei valori daca alegi sa incasezi salariul la banca respectiva.

svetalex
Senior certificat
cam care dobanda - 14%... cred că ORANGE mai are de îmbunătățit acest produs, având în vedere că există pe piață multe Bănci (fără să dau nume) ce oferă carduri de credit cu rate fără dobândă la orice magazin. Ce este avantajos, este faptul că are termen de rambursare până la 24 de luni

teacher_
#StarMember
Prea mare dobânda... Eu îmi iau prin banca mea rate oriunde fără dobândă... 🙂 Nu este o idee rea, dar mai au de muncă cei de la Orange Money. Fie să o facă foarte mică, fie sa dispară.

Miha_Z
#StarMember
@FaraUnID ai dreptate in ce zici. Cand e vorba de rate trebuie sa meditam inainte de a lua o decizie. Daca unele banci imi ofera credit cu zero % dobanda, de ce as lua un credit cu 14% dobanda? Poate unele persoane din comoditate sau nestiinta vor apela si la acest credit. Macar e bun pentru doritorii de internet nelimitat, ca astfel vor avea 3 luni de net la discretie.

teacher_
#StarMember
@Miha, dai 3 luni de net gratis pe 24 de luni cu 14% dobânda? 🙂 Sper ca pe viitor să facă altfel încât să fie mai mică sau deloc. Eu as propune minim 1-2 GB de net gratuit pe toată perioada in care trebuie sa plătești rate. Astfel poti compensa acea dobânda mare... Cred că e rezonabil.

Vio73
#StarMember
Nu aflasem, dar am aflat acum prin intermediul dv. Vă mulțumesc!

FaraUnID
Campion certificat
Nu se justifica cele 3 luni de internet gratuit. Nici daca ofereau internat gratuit pe toata perioada creditarii nu contractam un credit de la Orange. Cel putin nu cu o asemena dobanda, din motivele enumerate de mine in mesajul anterior. Repet, aia 14% sunt dobanda. Eu sunt curios cat ajunge DAE !!!

Razvan
#StarMember
La Orange nu trebuie sa faci dovadă că ești solvabil, ca în cazul unei bănci, unde trebuie sa faci dovada ca lucrezi și sa prezinți adeverința fiscala. Orange Money este IFN și dobânda este cea mai mică din acest segment de piață. Personal, nu ma atrage acest serviciu, atât timp cât majoritatea băncilor ofera un card de credit pentru cumpărături cu DAE 0%, astfel încât voi achiziționa acel produs fără costuri pentru mine. Poate în timp, Orange Money va mai scădea dobânda, ca produsul sa devina competitiv în raport cu ceilalți IFN.

FaraUnID
Campion certificat
Trebuie sa ai un venit net de minim 1000 lei lunar, cel putin 3 luni vechime la actualul angajator si sa nu ai un alt credit in derulare.

eda2k
Cunoscător
Salut, Pentru persoanele ce nu beneficiază de un card de cumpărături, produsul lansat de Orange poate fi interesant. Dar pentru cei ce dețin un card de credit/ cumpărături, acest demers nu este rentabil... Succes !

Ciucuras
Cunoscător certificat
Aveti dreptate ca exista carduri de cumparaturi fara dobanda dar ratele de rambursare sunt limitate pe maxim 12 luni. Pentru 24 luni, de exemplu la Credit Europe Bank exista o dobanda de 19%, ceea ce inseamna ca serviciul oferit de Orange cu o dobanda de 14% este mai avantajos. Nu cred ca exista vreun produs la banci care sa ofere rate fara dobanda pe o perioada mai mare de 12 luni.

FaraUnID
Campion certificat
Pentru un credit de nevoi personale cu valoare mica, oferit prin intermediul unui card de credit, nici nu ai nevoie sa te întinzi pe o perioada mai mare de 12 luni. Pentru perioade mai mari de rambursare și implicit sume relativ mari împrumutate ai la dispoziție pachetele de creditare clasice unde dobânda este undeva la 9% poate ceva mai mica.

Jay
Campion certificat
Cand vrei ceva ce, din anumite motive nu-ti permiti, mai faci si credite, eu de obicei analizez la momentul cand am nevoie de bani, dar, dobanzile la carduri sunt mai mari decat la credite.. asa ca ma uit si la DAE, dar, ma uit si cat trebuie sa dau lunar in plus fata de cat iau, ma uit si la cum pot returna.. de obicei prefer creditele in detrimentul cardurilor.. plus ca depinde si cum te incadrezi... pentru mine verificarea, pentrua alege o varianta sau alta, e simpla, aceeasi suma, aceeasi perioada de timp, cat dau inapoi.. Momentan sunt prinsa in alte chestii si sunt multumita de aplicatii, etc.. spun asta pentru ca nu am Orange Money si nici nu cred ca voi avea prea curand.. Faptul ca n-am, inseamna ca e ceva de durata pana obtin un imprumut si, daca am nevoie de o suma mai urgent, probabil voi incerca intai alte variante.. spun asta pentru ca, asa percep eu acum, ca ar dura prea mult.. Poate ma insel..

Stefanidis
Junior entuziast
Salut! Acum aflu, dar nu mi se pare atractiv. Când aud de dobânzi, fug ca "dânsul" de tămâie. Am un card pe care îl folosesc pentru a cumpăra diverse produse în sistem de rate, fără dobândă. Sunt ani de zile de când îl folosesc și altceva nu mă încântă. Dacă am nevoie de vreo sumă mai mare, folosesc sistemul CAR, de la locul de muncă, unde dobânda este muuuult sub acest 14%. Ce mă intrigă puțin, este ceea ce încearcă Orange să facă, prin accesarea și acestui domeniu bancar. Adică, de la furnizor de servicii de telefonie mobilă, la furnizor de servicii bancare, sau cum le-o spune.