anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] [Rezolvat] Nu am primit 10% pentru plata facturii in luna iulie

Eluta
Junior entuziast
Nu am primit cei 10% pentru plata facturii pt luna iunie .. se mai primesc?
1 Soluţie acceptată‚

Ascary
Campion certificat
No problem Eluta,se mai intampla. :) Deci nu uita, depui lunar in cont 500 de lei (pe care ii poti retrage ulterior) si faci minim doua plati prin aplicatia Orange Money, cu cardul sau telefonul in magazinele fizice (la comercianti) si/ sau pe internet, ca sa poti primi cei 10% inapoi la plata facturii Orange prin Orange Money. Toate cele bune.

Vizualizare soluţie în postul original

37 Răspunsuri 37

FLo1
#StarMember
Daca ai facut tot ce trebuie, cu siguranta se primesc. Luna asta s-au primit chiar mai repede. https://comunitate.orange.ro/questions/2393976-primeste-10-plata-facturilor-orange-money

Eluta
Junior entuziast
Dacă ai facut tot ce trebuie.... Ce anume ...

FLo1
#StarMember
@Eluta: Sunt o multime de topicuri deschise pe acest subiect, dar nu vrei sa citesti. Uite, o exceptie de aceasta data pentru tine, ca sa-ti fie cu folos: "Primești 10% din valoarea facturilor Orange sau a reîncărcărilor Orange PrePay (în limita a 40 lei/lună), prin aplicația Orange Money (meniul ‘Plată furnizori’ sau ‘Reîncarcare Prepay’), dacă efectuezi în fiecare lună calendaristică: minim 2 plăți cu cardul Orange Money (la comercianți sau pe internet) și ai alimentări ale contului de minim 500 lei în luna respectivă Suma se primește inapoi în cont în primele 10 zile lucrătoare din următoarea lună calendaristică." Atat de simplu....

Ascary
Campion certificat
Buna Eluta si bine ai venit pe comunitate. Da,campania Orange,10% inapoi din valoarea facturii Orange platita prin Orange Money mai este valabila cel putin pana in luna septembrie (sa speram ca se va prelungi). Daca nu ai primit cei 10% inapoi pe luna IUNIE inseamna ca nu ai indeplinit una sau mai multe din conditiile descrise de colegul nostru @Flo.

FLo1
#StarMember
@Eluta: de exemplu colegul nostru @Ascary, luna aceasta pe cardul sau a primit chiar in avans acel 10%. Deci s-ar parea ca Orange a fost mai harnic luna aceasta.

Razvan
#StarMember
Și eu am primit cei 10% luna pe luna trecută, săptămâna asta, m-am mirat că Orange a făcut plata atât de repede 😄

FLo1
#StarMember
@Eluta: Daca te-au ajutat raspunsurile colegilor, marcheaza un raspuns ca solutie si revino cu status-ul solicitarii tale:rezolvat, in curs de rezolvare sau necesita si alte informatii.

Vio73
#StarMember
Am primit și eu, încă din 3 sau 4 august, deci s-au mișcat mult mai repede și au creat o multitudine de reacții pozitive din partea unor clienți mulțumiți!

Eluta
Junior entuziast
Multumesc colegilor pt răspunsuri si Flor_1 am sa citesc raspunsurile din comunitate altfel risc sa mi rupi urechile

Eluta
Junior entuziast
Dacă am facut tot ce trebuie ... Am alimentat cu 500 lei + platit facturi si altele plati cu cardul .. În august am alimentat 1.000 lei + platit facturi si alte plati inclusiv si magazine ... Ce altceva mai trebuia sa fac!!!

RstdWoo
Cunoscător
Dupa doua luni in care nu am primit acei 10%, nu am primit nici punctele in plus pt plata facturii cu orange money, am renuntat sa il mai folosesc...oricum la altceva nu il foloseam pt ca nu aveam niciun motiv.

Ascary
Campion certificat
Si cu banii depusi lunar in cont (minim 500/luna) ce ai facut?

Vio73
#StarMember
@RstdWoo, Le-ai spus că nu ai primit? Dacă da, ei ce au zis?

FLo1
#StarMember
@Eluta: Pentru ca nu doreste nimeni "sa risti ruptul urechilor" :)) ai vreun status nou al problemei descrise? Ai primit in final cei 10% sau ai renuntat?