anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Orange Money: N-am primit 10% inapoi la factura

Emiliano
Începător
Am incarcat contul luna trecuta cu 500 Ron, am platit facturi Orange + alte facturi (asigurare medicale...) si n am primit cei 10% inapoi. Ce mai trebuie sa fac?
1 Soluţie acceptată‚

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

@Emiliano ai verificat dacă toate condițiile au fost îndeplinite? Ai primit cei 10% înapoi?

 

Așa cum au menționat și membrii comunității, condițiile necesare sunt:

  • efectuarea a minim 2 plăți cu cardul Orange Money (NFC, online sau POS)
  • alimentări ale contului de minim 500 de lei în luna respectivă

 

Suma o primești înapoi în cont în primele 10 zile lucrătoare ale următoarei luni. Iar oferta este valabilă până pe data de 30 iunie 2020.

Vizualizare soluţie în postul original

29 Răspunsuri 29

FaraUnID
Campion certificat
Primești 10% din valoarea facturilor Orange sau a reîncărcărilor Orange PrePay (în limita a 40 lei/lună), prin aplicația Orange Money (meniul ‘Plată furnizori’ sau ‘Reîncarcare Prepay’), dacă efectuezi lunar minim 2 plăți cu cardul Orange Money (la comercianți sau pe internet) și ai alimentări ale contului de minim 500 lei în luna respectivă. Suma se primește inapoi în cont în primele 10 zile lucrătoare din următoarea lună calendaristică. Daca nu ai primit inca banii in cont doar un apel la Serviciul Clienti te poate lamuri, pentru ca nici un membru al comunitatii nu are acces pe contul tau Orange Money pentru a vedea exact ce s-a intamplat.

Vio73
#StarMember
Cred că poți suna la 300 și poate te lămuresc ei. Succes!

Jay
Campion certificat
Dacă ai îndeplinit toate condițiile ofertei, numai serviciul clienții te poate lamuri care este problema.. https://www.orange.ro/money/oferte/

Alex_G_
Cunoscător
Cel mai bine ar fi sa suni la relații cu clienții pentru a primi un răspuns corect. Este posibil sa se fi produs o eroare sau poate este un mic detaliu pe care dumneavoastră poate l-ați omis fără sa va dati seama și ei ar putea sa ca prezinte toată situația detaliat.

Laura_cio
Senior
Dacă ai efectuat minim 2 plăti, ai alimentat de minim 500 lei, trebuia sa primesti suma din reducerea de 10% în cont în primele 10 zile lucrătoare din următoarea lună calendaristică. Asigura-te ca ai îndeplinit toate condițiile printr-un apel la ServClienti și cere lămuririle unui consultant.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Emiliano, Ne-am bucura sa aflam daca ti-ai rezolvat problema si ce deznodamant a avut. Poti marca ca solutie una dintre recomandarile primite daca te-a ajutat.

TheSpecialist
Maestru
Ai făcut și cele 2 plăti prin card? Vezi sa nu fi omis partea asta. În rest vad ca ai îndeplinit condițiile cerute.

Emiliano
Începător
Se pare ca platile trebuiesc facute prin card si nu din aplicatie. Eu n am card deocamdata.

TheSpecialist
Maestru
Aplica pentru un card, e foarte simplu. Cardul e foarte util, ai comisionare 0 la retrageri de la orice ATM. Eu mai nou fac rulaj pe card și cu ajutorul prietenilor. Când nu au la îndemână ATM-uri de la bănci proprii, îmi transfera mie în cont suma pe care vor sa o retragă ( au comision O la transfer interbancar, dar ii taxează la retrageri de la alte ATM-uri) și eu le scot banii ulterior de la orice bancomat nimeresc.

Ascary
Campion certificat
Ciudat aspect. Eu primesc luna de luna cei 10%. Aproape 40 de lei lunar. Să nu fi întârziat cu alimentarea contului.Suna și la 0040374300300 și cere lămuriri sa nu fie o greșeală pe undeva.

TheSpecialist
Maestru
@Ascary, omul îndeplinea toate condițiile mai puțin operațiunile cu card, pentru ca încă nu îl are.

Ascary
Campion certificat
@emiliano, ai card virtual obligatoriu. Cu el faci plati online și tot pe el îl înrolezi in Orange Pay pentru plata în magazine sau retrageri de numerar de la bancomatele wireless.Plata în magazine o faci cu telefonul NFC sau smartwatch Garmin sau Fitbit.

TheSpecialist
Maestru
@Ascary, una din condiții este sa faci minim doua plati cu cardul (fizic) Orange Money. Aici nu e vorba de ce modalități de plata are omul fără a folosi un card fizic, ci de condițiile pe care trebuie sa le îndeplinească pt a primi înapoi cei 10%.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Ascary, Cardul virtual nu este oligatoriu, la fel ca si cel fizic, esti intrebat atat in aplicatia cat si in magazin daca doresti atat card virtual cat si card fizic. Un cont orange money poate fi folosit si fara card fizic/virtual, iar daca @Emiliano nu a avut card fizic/virtual nu a putut sa faca cele 2 plati(aceste plati ar fi trebuit sa fie realizate cu cardul fizic/virtual). @Emiliano, ce telefon ai? Te putem ajuta sa iti activezi cardul si sa platesti cu telefonul asa cum fac si eu.