anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Îmbunătățire servicii Orange Money

teacher_
#StarMember
Am primit acest mesaj pe mail:
Orange Money
Salut,
Esti client Orange Money si iti multumim pentru increderea acordata.
Deoarece vrem ca tu sa tranzactionezi usor si sigur de oriunde ai fi, imbunatatim continuu acest serviciu.
Servicii de plata PSD2
Pentru implementarea noilor cerinte impuse de directiva UE 215/2366 privind serviciile de plata (PSD2), am efectuat o serie de modificari ale Conditiilor generale privind conturile de plati, serviciile de emitere moneda electronica, serviciile de plata si produsele accesorii conturilor de plati (Contractul), dupa cum urmeaza:
Am introdus noi definitii ale unor termeni utilizati in cuprinsul Contractului;
Am descris conditiile aplicabile serviciilor de plata realizate prin intermediul prestatorilor de servicii de plata terti din conturile tale deschise la Orange Money;
Am reglementat noi servicii de plata, precum si procedura de autentificare stricta a clientilor, inclusiv modul in care aceasta se aplica pentru tranzactiile cu cardul si pentru tranzactiile cu aplicatia mobila Orange Money;
Am reglementat un nou termen de raspuns la eventualele tale contestatii, respectiv 15 zile lucratoare si fara a depasi 35 de zile lucratoare in cazuri exceptionale, in conformitate cu prevederile legale aplicabile.
In plus, am reglementat noi functionalitati deja disponibile in aplicatia Orange Money, cat si functionalitati care urmeaza sa fie disponibile in 2020:
Am atasat un cod IBAN contului tau Orange Money. Acesta este disponibil in aplicatia Orange Money, sectiunea Setari cont. Acum poti incasa sau efectua transferuri in lei din/catre orice alt cont bancar din România, in mod gratuit.
Ai disponibila o lista de 70 de furnizori de utilitati pentru ca tu sa platesti mai repede si gratuit facturile tale sau ale intregii familii. Incearca serviciul si trimite-ne feedback. Opinia ta este importanta pentru noi.
Ai optiunea de salvare a mai multor carduri in aplicatia Orange Money. Astfel, iti poti alimenta contul Orange Money utilizând orice card bancar, de debit sau de credit, pe numele tau. Salvarea mai multor carduri in aplicatie iti permite alimentari viitoare rapide, precum si libertatea de a alege cardul pe care vrei sa il folosesti pentru o anumita plata. Noi iti asiguram securitatea datelor tale.
Am atasat carduri de debit fizice si virtuale contului tau Orange Money. In plus, am adaugat posibilitatea de plata NFC cu telefonul Android sau iOS sau cu ceasul Apple, Fitbit sau Garmin.
Am descris modul in care vei putea plati si incasa sume in valuta prin intermediul contului tau Orange Money incepând de anul viitor. Te vom informa cu privire la momentul lansarii acestui serviciu.
Puteți consulta noile prevederi oricând, gratuit.
Voi ați primit mailul acesta? Ce părere aveți?
6 Răspunsuri 6

Miha_Z
#StarMember
Am primit si eu e-mail despre acest lucru, dar parea prea lung si nu aveam dispozitia necesara sa-l citesc. Dar l-am citit acum in continutul intrebarii tale. :)) Pare interesant ca au implementat noi facilitati pentru membrii Orange Money.

Ascary
Campion certificat
Până la 100 lei înapoi în cont garantat și 10 premii x 1000 €. Fiecare a 10-a plată îți aduce garantat 25 lei în contul Orange Money. În total, în perioada campaniei, poți primi maximum 100 lei. Fiecare plată te înscrie în tragerea la sorți pentru premiul cel mare de 1000 €. În total vor fi 10 premii a câte 1000 €.Promotia este valabila in perioada 12 Decembrie 2019 - 12 martie 2020.

Razvan
#StarMember
E bine ca portofoliul Orange Money se diversifică și acoperă o gamă mai largă de servicii financiare.

Ascary
Campion certificat
Si conturi in euro incepand de anul viitor pentru plati si incasari in euro.

Vio73
#StarMember
Sunt plusuri pe care le oferă acest serviciu, ceea ce este benefic pentru clienți.

Koko_1
Junior entuziast
Trebuie specificat faptul ca la aceasta promoție participa DOAR tranzactiile contactless cu telefonul/ceasul si tranzacțiile online cu cardul. Deci fără tranzacțiile cu cardul fizic la comercianți.