anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Viteza Internet L preluat de la Telekom

Mihaela224
Începător
Buna, mai are cineva Internet L de la fostul Telekom? Daca da ce viteza de internet aveti? multumesc frumos
5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember
Salutare! Eu am internet prin fibra fostului Telekom, care merge destul de bine, în afară de ping, care este un pic cam mare. Am trecut de curând la viteză de 1,8 Gbps și prind cam așa pe un telefon, care nu suportă mai mult:

Mihaela224
Începător
Iti multumesc frumos, ma interesa strict viteza internetului din pachetul de servicii Internet L.

Tudy14
Începător

Salut. Să știi că de când au preluat Orange-ul netul de la Telekom viteza sa înjumătățit. Ei spun că totul e in regulă.

vegancorr2
Junior

Confirm ceea ce a spus Tudy14. Am ramas la pachetul Internet L, iar viteza a scazut dramatic.. maxim download (speedtest / direct prin cablu) 500Mbps Romania, vreo 200Mbps Amsterdam, chiar 100Mbps Irlanda. N-am nevoie de 1Gbps, dar nici 100Mbps sau chiar s-a intamplat sa fie si mai putin! Motivul pentru care ma mutasem de la Digi era ca Telekom avea un peering foarte bun extern. Back to square one.

vegancorr2
Junior

Pana la urma mi-au rezolvat, am revenit cu o sesizare noua. In mod cert au refacut mufa de fibra, dar cred ca a mai fost si altceva din moment ce metropolitanul mergea binisor si problemele erau pe rutele internationale.  Mi-am pastrat routerul Sagecom, de care sunt super multumit, mai ales ca are semnal WiFi f bun. Am inteles ca au scos Sagecom si vor ramane cu ONT-uri pur chinezesti, la fel ca Digi.

PS: Culoarea portocalie a LED a ramas, cica nu influenteaza ca n-am TV.