anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Router Zte Telekom - nu merge semnalul pe Orange

FLORIN990
Începător

Am un router ZTE de la telekom si in zona mea de tara nu merge  semnalul pe Orange, si nu mai merge internetul pe el. Cum procedez?  

2 Răspunsuri 2

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut Florin,

Bine ai venit in Comunitate!

In prima instanta, ia legatura cu un consultant la nr 300 sau 0374 300 300, si vezi daca se poate face ceva. Daca problema e de acoperire in zona respectiva, banuiesc ca sansele sunt destul de mici de rezolvare. Daar...poti incerca.

Daca nu se rezolva nimic, recomandarea mea este portare la un operator cu semnal mai bun in zona respectiva, saaau...preferabil fibra, daca exista optiunea asta.

Client Orange

Salutare!

Chiar eu am ajutat zilele trecute pe cineva cu o situație similară, în sensul că i-am oferit un Huawei B 525 pe care îl aveam de când am fost eu abonat la serviciile de net fix 4g și totul este în regulă. Dacă ai SIM de Telekom, acesta trebuie schimbat, iar dacă nici așa nu vrea, trebuie un router Huawei B 310, B 525, B 535, care sunt compatibile cu serviciile Orange. Încearcă în primă fază cu schimbarea simului și apoi, dacă tot nu vrea, poți cere să ți se ofere un router ( evită Huawei B 311 sau Alcatel), iar dacă nu, poți cere rezilierea pe motiv de nefucționalitate sau să îți procuri alt router în mod individual.

Îți urez succes!