anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reconectare dupa transfer Telekom

Marabelea
Junior

Buna ziua, sunt fost abonat Telekom cu Internet+TV. Am intrerupt vizionarea programelor TV (nu si plata abonamentului) inainte de transferul la Orange si acum incerc sa ma reconectez. Internetul merge fara probleme, televizorul este Samsung si in aplicatia MyOrange pe care tocmai am instalat-o imi apar doua linii la Servicii TV: 1) Orange Connect TV produs inclus in pachet si 2) TV Esential.

Am recablat modemul cu mufa de LAN si mufa de HDMI IN 2 (ARC) si am pus bifa pe HDMI 2 cu ajutorul butonului TV Source de pe telecomanda (cineva spunea intr-o postare aici ca i-a mers cu HDMI 2).

Dupa care in coltul din dreapta sus apare din cand in cand mesajul "Nu sunteti autentificat" si in rest ecranul ramane negru.

Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii urmatori, multumesc!

 

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai ceva detalii mai jos:

Dacă ai un abonament de la Orange Romania Communications, poți viziona canale TV, filme și seriale prin serviciul Orange TV Connect.

Pentru a avea acces la conținutul site-ului www.tvconnect.orange.ro și al aplicației Orange TV Connect, este nevoie să îți creezi un cont pe www.fix.orange.ro. Orice modificare ulterioară a datelor tale se va face în acest cont.

Pentru a-ți crea un cont My Orange Fix, urmează pașii de mai jos:

  • Creează-ți un cont My Orange Fix pe fix.orange.ro și adaugă codul de client Orange Romania Communications în contul tău
  • Intră în secțiunea “Serviciile mele” din contul tău My Orange Fix și selectează ramura Orange TV Connect
  • Alege adresa de e-mail cu care vrei să folosești serviciul Orange TV Connect și asociaz-o cu contul tău Alias
  • După ce ți-ai creat contul Alias, te poți autentifica pe tvconnect.orange.ro și în aplicația Orange TV Connect cu adresa de email și parola setate pentru contul Alias.

    Sursa:

    https://www.orange.ro/tv/tv-go/

     Se pot toate explicațiile, incluși cele de la ,,Întrebări frecvente", din josul paginii.

    Baftă!

Multumesc pt raspuns, dar nu mai exista sectiunea "Serviciile mele" pe fix.orange.ro, iar Orange TV Connect este pt laptop, tableta, PC, mobil, nu pt clasicul televizor.

Am vorbit acum cateva minute cu un operator Orange si eu nu trebuie sa mai fac nimic in plus fata de ce-am scris in intrebarea initiala. Ar fi trebuit sa mearga deja, dar sunt ceva deranjamente in retea sau mai trebuie activat ceva, cert e ca mingea e la Orange acum.

(instalarea aplicatiei My Orange te trimite automat sa-ti creezi cont pe fix.orange.ro).

O zi frumoasa!

Atunci e foarte bine. Sper să se rezolve repede!

Baftă!

DanielaH
Moderator

@Marabelea, s-a rezolvat situația?

Inca nu s-a rezolvat, mai avem o sesiune de consultanta sambata viitoare...

Te așteptăm să revii cu vești bune.