anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Posturi noi in grila tv Orange Romania Communications

Nicolae76
Explorator
Grila tv Orange Romania Communications
7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember
Salutare! Toți le așteptăm! Din păcate, ele nu apar, dar cu siguranță vor apărea la un moment dat! Din câte știu, se depun eforturi, dar trebuie aprobări, negocieri cu providerii, etc. Să sperăm că nu va mai dura mult!

Nicolae76
Explorator
Cred ca anul acesta nu se va schimba nimic an grila tv poate la sfârșitul anului 2023 orange nu a introdus an grila tv a abonaților preluatii de la fostul telekom nici posturile noi apărute au fost introduse numai an grila tv rețea proprie de la abonații preluatii de la fostul telekom sunt bunii numai banii pe abonamente

Razvan
#StarMember
Da, tare ciudat, nici măcar TV din grila obligatorie nu au intrat, adică cele din must carry.

Rosswell87
Junior
Pe la finele lunii aprilie (a.c.), pe topicurile de specialitate de pe Softpedia, se aducea în discuție faptul că în perioada ce va urma se vor introduce câteva posturi noi in grila OROC, precum AMC, FilmCafe, CBS și JimJam. Însă din păcate, acele modificări încă se lasă așteptate!

Vio73
#StarMember
Da, grila fostului Telekom a rămas mult în urmă și nici eu nu înțeleg de ce nu introduc nici posturile noi apărute. Nici măcar nu le bagă în HD pe cele de știri ( B 1, de exemplu). Euronews Romania HD, nu este introdus nici el în grilâ, iar în grila proprie a Orange sunt demult introduse. Nu înțeleg!

Razvan
#StarMember
Trebuie încheiat acord de furnizare între OROC și furnizori, ori în lipsa acestuia, nu au cum să introducă canale noi de TV.

Vio73
#StarMember
Eu înțeleg că nu pot unifica deocamdată grilele, dar că nu bagă posturile importante, chiar nu înțeleg! Practic au schimbat denumirile, dar îmbunătățirea grilei se lasă așteptată! Nu poți să amâni la nesfârșit ceva ce trebuia deja făcut !