anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange tv go premium - orange romania communications

Costy1988
Începător
Buna seara, as vrea sa stiu daca e posibila activarea optiunii go premium daca eu sunt client orange romania communications si cum o pot face?.
1 Soluţie acceptată‚

Salut, Costy1988! Optiunea Orange TV GO nu poate fi activata de catre clientii Orange Romania Communications. Acestia beneficiaza de serviciul Orange TV Connect. Aici https://tvconnect.orange.ro/ gasesti mai multe informatii.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

delfinas
#StarMember
Costy, bun venit in Comunitate!!! "Dacă ești client Orange România Communications, în funcție de oferta ta, ai acces la canale TV, filme și seriale în aplicația Orange TV Connect pentru iOS și Android sau pe site-ul tvconnect.orange.ro. Cum activez o opțiune Orange TV Go? - De pe calculator: autentifică-te pe tvgo.orange.ro cu datele contului Orange creat cu numărul tău de telefon și activează din secțiunea "conținutul tău" opțiunea Orange TV Go pe care o dorești - Din aplicația Orange TV Go: autentifică-te în aplicația Orange TV Go disponibilă în App Store sau Google Play cu datele contului Orange creat cu numărul tău de telefon. Dacă vrei să urmărești conținut disponibil doar într-o anumită opțiune Orange TV Go, la selectarea acestuia vei fi redirecționat automat către o nouă pagină, unde vei putea alege oferta dorită. - Prin apel la 300, Serviciul Clienți - În magazinele Orange - Prin SMS la 321, folosind cuvântul cheie aferent opțiunii dorite" DETALII: https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/optiuni-orange-tv-go/index.html

Salut, Costy1988! Optiunea Orange TV GO nu poate fi activata de catre clientii Orange Romania Communications. Acestia beneficiaza de serviciul Orange TV Connect. Aici https://tvconnect.orange.ro/ gasesti mai multe informatii.

Costy1988
Începător
Mi se pare un pic ilogic din moment ce avem acces in aplicație sa nu putem activa nici o opțiune. Orange tv Connect este prea slaba in conținut.

41ex
Începător
Bravo baieti! Ati dezbinat, ati cucerit, ati distrus tot ce reusise intr-un final "secular" telekom sa faca bun si abonati trebuie sa o ia de la capat. Tipic romanesc. Stimati domni Orange TV Connect nu poate fi descarcata pe un smart TV. Felicitari!

Marius0282
Junior
Exact au reusit sa distrugă aplicația smart tv ce telekom au făcut-o în Google Play ... rușine orange tv connect , mai aștept încă puțin la contract și ma transfer la Focus Sat. Ai totul : satelit + iptv online : Sport Filme documentare, ai pachete cu pret modest , e super , app in google tv e practic peste tot , poti viziona pe 3 disp. in același timp. Oricum rușine sa va fie ca va bateți joc de clienți, în special pentru persoanele care non pot pozitiona o antena parabola era super o aplicație pe smart tv.

User2023
Începător

Buna tuturor,

Sa inteleg ca e inca imposibil sa putem vedea Orange Sport 1, Orange Sport 2, Prima Sport HD si Prima Sport 2 pe Chromecast (sau smart TV), cu un abonament TV Premium Orange Romania Communications (nu Orange Romania), folosind doar Chromecast-ul sau Smart TV-ul fara mirroring de pe telefon, fara tableta si fara laptop?

Multumesc mult