anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange mai face ceva cu grila tv pe rețeaua Oroc?

Nicolae76
Explorator

Orange mai face ceva cu grila tv pe rețeaua Oroc anul acesta sau au plecat an concediu

7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember

Salutare!

Așa cum am mai spus, nu te aștepta să primești un răspuns oficial clar. În mare parte au făcut ceea ce era de făcut și au introdus o mulțime de canale, care sunt comune în ambele grile ( ORO și OROC), dar în continuare se urmărește și o unificare a grilelor, proces care va mai dura probabil ceva vreme, iar atunci vor intra și canalele Discovery și Eurosport, dorite de mulți clienți OROC.

Să sperăm că se va întâmpla cât mai repede.

Ca fapt divers, nu înțeleg nici eu de ce pe grila proprie nu este Realitatea plus HD și la OROC este!

Așteptăm nerăbdători și poate se va întâmpla!

Până când vor unifica grilele vor mai pleca mai mulții abonații deja anul trecut au pierdut doua sute mii abonații 

Nu înțeleg nici eu lipsa totală de reacție pe acest subiect și nici pe extinderea acoperirii 5g, unde credeam că vor face jumătate de țară în jumătate de an de la cumpărarea spectrului în noiembrie 2022.

Orange că și Vodafone au rămas blocați nu știu ce să facă le pleacă clienții iar ei nu fac nimic la telefonia mobila abonații sunt mai mult pe persoană juridica  digi ia depășit la numărul de abonații telefonie mobila abonamente persoana fizica 

Digi pune accent pe abonamente, pe cand Orange si Vodafone au oferte bunicele la cartele. Pentru cineva care pretul este cel mai relevant (o persoana care nu pleaca prea mult din perimetrul casei si semnal vine de la toti, este irelevant furnizorul cat pretul platit).

Revenind la grila: contractele semnate de Telekom si preluate de OROC au, in principiu, o durata de 5 ani. Ma gandesc ca perioada respectiva este in curs de expirare si se vrea semnarea pe ambele firme (ORO si OROC).

Totusi, un aspect de luat in seama este si Statul Roman (cat are, 30%?) si vor fi necesare (probabil) cateva acorduri si de acolo.

Orange a semnat contract nou cu Discovery ultima data an luna Decembrie 2020 așa că un nou contract va fi semnat de Orange cu Discovery abia an decembrie  2025 asta anseamna ce vom vedea posturile Discovery an grila Oroc tocmai an decembrie 2025 până atunci mai pleacă câteva sute de mii de clienții de la Orange  

DanielaH
Moderator

Nicolae, mulțumim mult pentru topic și feedback! L-am transmis colegilor noștri de la Marketing/ TV.

@All, vă asigurăm că se lucrează la alinierea grilelor TV și, ca de obicei, vă vom informa atunci când vor aparea noutăți în grilele de programe.