anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu mai pot accesa interfata routerului de cand telekom a fost preluat de orange

Ionel12341
Junior entuziast
Salutare. Sunt client telekom si cum serviciul fix a fost preluat de orange, acum sunt client orange... La locatie detin camere de supraveghere care au funcționat perfect pana acum 2 saptamani. Au aparut ceva probleme, a venit un domn, a schimbat routerul WiFi. După schimbarea routerului incerc sa refac port forwarding sa pot accesa camerele. Surpriza... Singurul port deschis in router este 631 IPP... sun si rog pe operator să-mi deschidă portul 80 sa pot accesa interfata pe 192.168.1.1... nu se poate. Odată cu preluarea de catre Orange, accesarea interfetei nu mai este posibila, singura solutie fiind apelarea 0903903903 de luni pana vineri intre 12-16. Domnilor vi se pare corect? Eu stiu cum sa fac setarile, nu am nevoie de ajutor. Dece ma fortati sa dau 6 euro pentu a remedia o problema pe care dumneavoastra ati creeat-o. Sa va fie rusine! Voi renunta la serviciile dumneavoastra imediat ce voi fi liber de contract.
Voi inainta o petitie catre ANPC iar in cazul unui eveniment la obiectivul supravegheat, voi considera responsabil de eventualele pagube Orange romania.
56 Răspunsuri 56

VasT
Explorator entuziast
S-a dus modemul, mai exact softul. Așa că mi l-au schimbat tot cu unul vechi Hg658 v1. Acum nu mai pot accesa iar interfața modemului. Tehnicianul a spus că nu știe dar el a reușit cu Internet Explorer. La mjne pe win 11 nu merge Explorer deci ce aș putea face să pot accesa din nou interfața? Am nevoie să-mi setez wifi: parola, SSID. Mulțumesc

FLo1
#StarMember
@VasT: Păi și "expertul" ce ți-a făcut? Deranj? Că o schimbare de router presupune și o verificare de wifi. Superficialitate maximă. Păcat.

VasT
Explorator entuziast
Expertul a venit tocmai să-mi schimbe routerul. Eu vreau să-mi schimb SSSID ul original ala cu Clicknet ...

FLo1
#StarMember
Se pare că intervenția a fost din categoria "take it or leave it" (acceptă sau să-ți fie de bine....... vorba vine). Păcat.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
VasT, masina virtuala? Sau un stick Live cu Linux?
Client Orange

Ionel12341
Junior entuziast
Salut expertilor, ati ajuns sa aveti si voi problema mea. Hmmm hai sa va vad acum cu downgrade sau ce imi propuneati sa fac eu. Faceti tot ce vreti, interfata nu vă va merge. Vrei orice, suni la callcenter. Eu am reusit sunand. Doamna de acolo mi-a zis ca nu poate face nimic fiindcă routerul e bulit. Super. Am asteptat 3 zile, a venit nea Ilie, a schimbat, acum merge port forwardul dar nu am acces in router. Bafta tuturor si pentru orange un "sa va manance falimentul".

Marian_Hagiu
Începător

Salut, tocmai am patit si eu la fel. Asa ca citind mai jos am reusit sa-mi fac singur setarile.
Am instalat un browser vechi: https://www.lunascape.org/browser/orion si am intrat pe 192.168.1.1 cu user: admin si parola cea de pe eticheta metalica de pe router (Huawei HG658).
Aveam nevoie de forwadare de port. Pentru cine nu stie cum se face asta aveti aici link cu descrierea:
https://www.cdnet.ro/port-forward-router-huawei-hg658.html (sa aveti grija sa deschideti portul si pe calculatorul din LANul local in firewall-ul de windows).

 

Geo_bala
Începător

Este o solutie stabila ?

 

Geo_bala
Începător

S-a rezolvat ceva ?

 

Atata timp cat nu resetezi (setari din fabrica) routerul normal ca iti raman setarile salvate.
Si da, ceea ce am scris a fost solutia pentru problema mea. (Vroiam sa intru pe router sa-mi fac setarile de forwadare de port) 

Geo_bala
Începător

Am avansat cu routerul ADSL de la Or.Tk configurat bridge plus un router al meu .

Am IP static si 3 camere supraveghere 

Cum i-ai pacalit?