anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu mai pot accesa interfata routerului de cand telekom a fost preluat de orange

Ionel12341
Junior entuziast
Salutare. Sunt client telekom si cum serviciul fix a fost preluat de orange, acum sunt client orange... La locatie detin camere de supraveghere care au funcționat perfect pana acum 2 saptamani. Au aparut ceva probleme, a venit un domn, a schimbat routerul WiFi. După schimbarea routerului incerc sa refac port forwarding sa pot accesa camerele. Surpriza... Singurul port deschis in router este 631 IPP... sun si rog pe operator să-mi deschidă portul 80 sa pot accesa interfata pe 192.168.1.1... nu se poate. Odată cu preluarea de catre Orange, accesarea interfetei nu mai este posibila, singura solutie fiind apelarea 0903903903 de luni pana vineri intre 12-16. Domnilor vi se pare corect? Eu stiu cum sa fac setarile, nu am nevoie de ajutor. Dece ma fortati sa dau 6 euro pentu a remedia o problema pe care dumneavoastra ati creeat-o. Sa va fie rusine! Voi renunta la serviciile dumneavoastra imediat ce voi fi liber de contract.
Voi inainta o petitie catre ANPC iar in cazul unui eveniment la obiectivul supravegheat, voi considera responsabil de eventualele pagube Orange romania.
56 Răspunsuri 56

Ionel12341
Junior entuziast
FLo1 am ip fix de la telekom. Dvr-ul camerelor are si el ip fix in retea gen 192.168.1.101. Totul a functionat perfect până au trecut la orange. Ia si citește ce s-a discutat mai sus, o sa înțelegi care este de fapt problema.

Ionel12341
Junior entuziast
delfinas de cand au preluat cei de la orange, zilnic sun sa raportez o nefuncționale... Vin, rezolva, pleaca, pana seara iar e nevoie sa sun.

FLo1
#StarMember
@Ionel12341: Am citit și știu de problemele acestea. Dar citește acest răspuns din topicul de mai jos și vei înțelege răspunsul meu. Succes. https://comunitate.orange.ro/questions/2929025-serviciu-ip-fix-contractul-telekom

VasT
Explorator entuziast
Am aceeași problema. E după actualizarea browserului. Au trimis tehnicianul si m-a rezolvat foarte simplu. Am instalat o versiune mai veche de mozzila care o folosesc doar pt asta. Am dezactivat updatul si merge. Nu știe nici el de ce acest fenomen dar merge așa.Pt mine e ok pt că oricum am cupru ceea ce nu va mai fi mult timp. Pe fibra cred că e alt modem. Deci mă descurc cu Mozilla vechi. Ideea e că e interfața locală nu e din sistem.

delfinas
#StarMember
Bine că a venit tehnicianul priceput și s-a rezolvat situația!!! Tu ai soluția și le va servi și altora.

Ionel12341
Junior entuziast
VasT nu e aceeasi problema. Eu nu am portul 80 deschis intelegi? Tu ai facut un update la mozilla mie mi-au schimbat routerul. Problema nu a fost rezolvata inca. Dupa incercari repetate fara rezultat, ieri am depus o petitie la ANPC.

VasT
Explorator entuziast
Ionel12341. NU am făcut update la Mozilla si chiar asta e secretul. Pot intra doar cu un Mozzila old version . Am dezactivat updatul.

Anonim
Neaplicabil
@Ionel12341 Pe 192.168.0.1 ai incercat sa intri? Stiu ca routerul asta pe la inceputurile lui se intra cu username "admin" si parola "admin", apoi se intra cu username "admin" dar parola se afla scrisa pe spatele routerului, de asemenea acesarea interfetei s-a facut pe 192.168.1.1 si apoi pe 192.168.0.1 Incearca si vezi ce zice! (poate ai varianta mai noua a routerului) de asemenea incearca sa intri pe mai multe browsere, unele dau rateuri de intrare in interfata! Cat despre intrarea in interfata asa mai ziceau si unii tehnicieni de la Telekom, ca nu poti intra insa eu de cand ma stiu am intrat (vad ca si acum chiar daca am devenit client Orange inca pot intra in interfata terminalului GPON (sper sa nu ne taie Orange accesul catre interfata routerelor ca ma indrept de urgenta catre alta retea, accesul catre interfata routerului a fost si unul din motive pentru care am ales Romtelecom iar mai apoi am ramas la Telekom in continuare).Sunt tot felul de lucruri care necesita modificari in router, doar nu as sta zilnic sa le spun tehnicienilor Orange faceti forwarding la portul "X" sau "Y" ca am nevoie pentru share-uirea unor fisiere in interes de serviciu pentru softul HTTP File Server etc. De peste 15 ani de zile folosesc routere deci stiu cum sa le folosesc, de ce ar trebui un tehnician Orange sa-mi gestioneze porturile sau mai stiu eu ce? Hai ca la persoane incepatoare e posibil sa faca setari aiurea prin router si apoi se plang ca nu mai functioneaza dar unul cu experienta ce ar putea sa strice?

Anonim
Neaplicabil
Hai ca am gasit raspunsul la ce ti se intampla tie intr-un articol: "Update 05.07.2021: Orange distribuie de asemenea modelul Huawei HG658v2 pe care il numesc si Internet Box 1000" deci ti-au dat un HG658v2 in schimbul unui HG658 https://www.media-max.ro/instalare-si-configurare-router-huawei-hg658-la-telekom/ si e posibil sa fie limitat! Din ce vorbesc cei de pe forumul Softpedia cam asta reise https://forum.softpedia.com/topic/1126943-huawei-hg658-v2/

Ionel12341
Junior entuziast
Dupa multi nervi si stors creierul am reusit sa rezolv (fara serviciul online de 6 euro, sâc orange!) Pe scurt, am facut asa: Tras cablul de internet din router, dat reset. Conectat cu pc pe lan1 cu mozila 38 (parca). 192.168.1.1, apare interfata routerului (cea scrisa in router, cea de telekom!). Făcut setari de port forwarding ce-mi trebuiau mie, export config (just in case). Bagat cablu net in router. Si-a facut update la softul orange. Dupa update interfata pe 192.168.1.1 este inacceptabila. SETARILE MELE INSA AU RAMAS! Porturile deschise au ramas asa si dupa update (cu exceptia portului 80). Orange pe calea asta f.u. ca sunteti naspa cu clientii!!! Merci tuturor de ajutir! LE: dupa jumatate de ora ERR_CONNECTION_TIMED_OUT.... W.T.F orange?????

FLo1
#StarMember
@Ionele, se pare că nu vrei să accepți că Orange nu-ți oferă IP public accesibil și vizibil din internet (sau de oriunde dar nu din LANul ruterului). Cu această condiție neîndeplinită, cu un IPV4 pe care nu-l ai, ai soluțiile descrise anterior. Cât privește soluția găsită de tine: "s-a rezolvat, nu se poate!"

Ionel12341
Junior entuziast
FLo1 cioc-cioc e cineva acolo? Oamenii ca tine sunt motivul pentru care nu avem lucruri bune in tarisoara asta. Invata sa citesti si nu mai intoarce discutia. Am ip fix, ce nu intelegi? Problema este ca routerul revine la setarile din fabrica dupa 30 minute. Nu pot salva nimic in el.

FLo1
#StarMember
@Ionel: Ai o problemă atât de software cât mai ales hardware. Persistă cu ceea ce crezi și nu asculta ce ți se recomandă. Caz iremediabil. O zi bună!

VasT
Explorator entuziast
Se rezolva si cu un downgrade la softul de clicknet. Eu am reusit, asa merge din orice browser. Gasesti pe net softul dar e i engleza doar cu sigla Romtelecom. Psw si userr sunt ambele admin apoi te descurci

Constantin_Munt
Începător
Și eu am aceeasi problema nu cu camerele ca nu am camere instalate in schimb nu pot folosi internetul Dacă asa stau lucrurile cred ca și eu o sa închid abonamentul chiar dacă am contract e din vi a opiniei și nu plătesc nici o penalizare.