anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu avem internet si nici televiziune de la 8 dimineata! (Comuna Sulita, județul Botoșani)

stefania86
Junior

Ce pot sa fac???

16 Răspunsuri 16

RafaHelper
#StarMember

Salut @stefania86

Atunci cand ai un deranjament indiferent de ora si durata de început a deranjamentului trebuie sa iei legătura cu furnizorul. Pentru a contacta Orange intra aici https://www.orange.ro/contact/ si alege una dintre Modalitățile de contact.  Daca te grăbești iți recomand apel la numărul 300 sau 0374300300 dar si prin chat Djingo.

Am încercat și prin apel la 300 si pe chat. E bătaie de joc ce se întâmplă! 

Ne poți spune de ce este bătaie de jos? Ce se întâmpla mai exact?

Dacă nu funcționează serviciu de internet și televiziune de atâta timp, cum sa nu fie bătaie de joc?

FLo1
#StarMember

Salut @stefania86. Despre ce localitate / zonă / cartier este vorba? Ești abonat Orange RO sau Orange Ro Communications (fost Telekom)? Având probleme cu ambele servicii banuiesc că este vorba de fibră optică. Corect? Ai încercat un restart la router? Nu are vreun LED luminând roșu la LOS? Pentru că ori e undeva FO îndoită / întreruptă (în casă sau până afară) sau Orange eectuează lucrări undeva. Te așteptăm cu actualizări ale situației. Numai bine.

Comuna Sulita, județul Botoșani. E vorba de fibra optică, Orange Communications.Cat durează lucrările celor de la Orange? Totuși e ora 17, ma îndoiesc ca lucrează având în vedere ca plouă! 

@stefania86: Deci la router ai (sau nu) aprins în roșu LED-ul cu LOS? Ai verificat traseul de FO prin casă pentru a nu fi cu îndoituri? Alți vecini abonați la OROC în zona ta au aceleași probleme sau nu?

La modemul de la televizor, becul rosu este intermitent, iar modemul de la internet becul verde-WLAN- la fel intermitent.

@stefania86: Și la LOS? Nu luminează deloc sau dacă DA ce culoare are? 

Nu luminează deloc

Calin12
Junior

De digi nu ai auzit?? 

Unul dintre servicii a fost preluat de cei de la Orange, fără să ne consulte de la Romtelecom. Având în vedere situația, iau în calcul și mutarea unui serviciu la Digi, nu e normal ce se întâmplă și mai ales că nu e prima dată.

Asa e. Deranjamente le se rezolva într un timp mult prea mare, chiar zile uneori. 

Eu am avut probleme cu Digi ăstia mult mai mari, aproape lunar. Așa că ..