anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Noul sim orange nu functionează pe routerul Tenda de la Telekom

Mihael
Începător

Bună ziua, am un router  în care aveam un sim Telekom, am primit  sim de la Orange ( înlocuire) și nu am net. Precizez că routerul este Tenda primit de la Telekom. Am făcut reclamație la Orange, mă sună stau de vorbă cu ei, pe o linie proasta, pe care se aude foarte slab și se închide. Tot sunt sunat dar nu finalizez convorbirea. Am introdus simul în alt router de la ei și merge netul, ce pot face să beneficiez de internet, că de plătit îl plătesc.

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poate trebuie făcute din nou setările APN - net. În fine, ei știu mai bine, deci încearcă să găsești o cale de comunicare!

Baftă!

Pololică
#StarMember

Routerul este codat in reteaua Telekom? La prima vedere asa pare. Poti face rost de o cartela de Digi/Vodaofne/Lycamobile/Benefito si sa o introduci in router? Ar verifica daca routerul este blocat.

Totusi, fa ce a recomandat Vio73: verifica setarile APN din router (cu cartela de Orange inauntru).

Am presupus că nu este codat în Telekom, că altfel trebuie schimbat routerul, dar nu este exclus.

Daca are o cartela de la o alta retea (orice cartela in afara de Orange si Telekom), raspunsul ar trebui sa-l vada imediat daca are routerul blocat sau nu). Din cate stiu, routerele cam vin blocate, din pacate.

Dacă este codat, eu zic să ceri un Huawei B 535, și este mult peste ăla. Sper să rezolvi! 

DanielaH
Moderator

@Mihael s-a rezolvat situația? Te-au ajutat răspunsurile primite aici de la ceilalți membri? Te așteptăm să revii cu vești bune.