anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nelamurire migrare clienti OROC de pe Orange TV Connect in Orange TV Go

emily_mc
Junior

Se da un client OROC la care scrie negru pe alb in contract ca are acces la posturile TV din oferta TV Premium (aia de pe TV) si pe dispozitivele mobile (telefon, tableta, laptop, Chromecast) prin intermediul fostei aplicatii Telekom denumita acum Orange TV Connect.  In prezent aceste posturi TV se pot accesa in Orange TV Connect.

La migrarea clientului (in aprilie 2024) de pe Orange TV Connect in aplicatia Orange TV Go, clientul constata ca nu mai are acces in Orange TV Go la 40-50% din posturile TV pe care le putea viziona pe Orange TV Connect conform contractului (posturile importante, Orange Sport, posturile PRO, HBO si altele) adica primeste mesajul ca "Postul TV nu se afla in oferta".

Cum vine treaba asta ?  Ati sesizat Orange Romania ca aveti prevazut in contract ca puteti accesa aceste posturi in aplicatia mobila ??

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut!

Migrarea se va face treptat. Clienții Orange Romania Communications vor avea acces în Orange TV Go la canalele din oferta lor până la finalul acestei săptămâni.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

DanielaH
Moderator

Salut!

Migrarea se va face treptat. Clienții Orange Romania Communications vor avea acces în Orange TV Go la canalele din oferta lor până la finalul acestei săptămâni.

RafaHelper
#StarMember

Buna @emily_mc

Si eu am fost in aceeași situație dar s-a rezolvat, in curând acel client va avea acces la toate programele. 

emily_mc
Junior

Update 27.04 

A venit sfarsitul saptamantii, posturile TV pe care le vedeam in Orange TV Connect tot nu functioneaza in OrangeTV Go ... astept sfarsitul lunii, sa se termine cu migrarea clientilor, desi sunt sceptica ca se va rezolva ceva.   Am vorbit si la serviciul tehnic, au ridicat din umeri.

Update 29.04.2024

Se pare ca s-a rezolvat problema cu accesul la cele cca. 30 de posturi TV care nu functionau in OrangeTV Go, acum functioneaza.

Multumiri pentru Orange Romania si toti cei care au contribuit !

@emily_mc, ne bucurăm că s-a rezolvat și îți mulțumim pentru confirmare.

Te mai așteptăm în Comunitate.

danv68
Începător

Și eu mă confrunt cu aceeași problemă și încă nu s-a rezolvat nimic.

 

serbantica
Începător

Salut 

Aplicația nu îmi permite logarea cu user parola din contul meu Orange Communications.

Am doar abonament fix Internet+TV. Logarea in aplicația My Orange (Android) e ok dar in Orange TV Go primesc eroarea din imaginea atașată.

Mulțumesc 

1000026631.png