anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mai are cineva probleme cu antena? Sunt din UK.

Maura
Junior entuziast
De aproape, o luna am intreruperi la antena .Am chemat pe cineva acum cateva zile mi-a spus ca din antena este totul ok ,dar problema tot exista.Mentionez ca sunt din UK si am antena de aproape 10ani pana sa preia orange telekomul nu am avut probleme daca problema persista o sa inchid abonamentul
23 Răspunsuri 23

Vio73
#StarMember
Hai să o luăm prin excludere: Cablul HDMI, de la receptor la televizor este in regulă? Poți să încerci și cu altul? Sau nu folosești cablu HDMI?

Maura
Junior entuziast
Ba da am schimbat si cablu e la fel isi revine dupa se opreste astept sa vad daca dupa 30septembrie e la fel ma mut pe digi.Multumesc frumos!

Vio73
#StarMember
Poate fi și din setările lnb, cine știe! Cred că problema e tot la tine, dacă funcționează cu întreruperi.

Maura
Junior entuziast
Asa am crezut si eu dar am chemat pe cineva care se ocupa cu asa ceva si a spus ca din antena totul e ok,ciudat cum timp de 9ani aproape 10 a mers indiferent de vremea de afara si acum gata.

Vio73
#StarMember
Da, foarte ciudat. Dar la alte cunoștințe din zona ta le funcționează, ce știi?

Maura
Junior entuziast
La fel merge si dupa se intrerupe

Vio73
#StarMember
Atunci e posibil să fie de la transmisie. Lăsați, dacă puteți, mai multe persoane sesizări la adresa de email sesizari@orange.com și poate cineva mai ,,luminat " înțelege că e o problemă cu fasciculul de satelit sau că este problemă ( nu îmi dau seama care).Sper să reușești/ reușiți! Îmi pare că nu pot sa ajut mai mult! Sper să auzim de bine!

Maura
Junior entuziast
Multumesc pentru ajutor!

Vio73
#StarMember
Îmi pare rău că nu am putut să te ajut la rezolvarea problemei! Cu mare drag!