anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet fix prin fibra 1000 de la Orange fix vechiul Telekom

Claudiu26
Începător

Salutare, am o problema cu un modem de internet prin fibra model Huawei HG8346r , de câteva luni am viteze scăzute la internetul cablat, adică am viteze de download și upload de până în 100mbps eu având abonament de 1000mbps , iar de câteva zile nu mai am deloc internet prin cablu doar wifi. Mă poate ajuta cineva? Ps. Am schimbat cablul de internet și nu sa rezolvat nimic. 

4 Răspunsuri 4

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut Claudiu,

Bine ai venit in Comunitate!

Pe WiFi ce viteze ai? Calculatorul/laptopul pe care vrei sa folosesti netul prin cablu are placa de retea Gigabit (10/100/1000)? Ai la dispozitie un alt PC/laptop pe care sa incerci cablul?

Mi-e sa nu fie o problema de driver. Folosesti Windows ca sistem de operare pentru PC/laptop?

Client Orange

Pololică
#StarMember

Salut!

Number of LAN ports4x 10/100BaseTX (RJ45)

Mai sunt si alte intrebari?

https://www.batna24.com/en/p/huawei-hg8346r-ont-rmmoj

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

LOL. Nu stie router-ul mai mult de 100. Deci...se cere un upgrade. 🙂

Client Orange

Intrebarea este de ce a ramas acelasi router daca s-a facut upgrade la abonament (presupun ca asta s-a intamplat in urma cu cateva luni). Mi se pare putin... ciudat. In urma cu vreo 6 ani, cand i-am cedat tatei abonamentul de UPC (abia aparusera zvonurile ca Voda vrea sa cumpere UPC in Romania), la prima fidelizare (cu upgrade de viteza de internet) au venit cei de la tehnic sa inlocuiasca routerul (cel vechi nu ducea mai mult de 100Mbps pe fir si nou abonament avea 120Mbps).

PS: astept confirmarea colegului de forum despre cum s-au intamplat lucrurile. Poate ne scapa noua ceva (poate s-a incurcat in codificatia routerului si duce mai mult).