anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Incompententa HALUCINANTA

Am schimbat de vineri abonamentul Telekom (preluat de Orange) cu abonament direct la Orange, pentru ca ar fi viteza mai mare. 

De la instalare nu functioneaza deloc internetul (pur si simplu nu face deloc trafic). De 3 zile nu am internet, stau zilnic 30-60 min in asteptare ca sa vorbesc cu cineva (halucinant), care imi zice ca ma vor cauta colegii, care nu mai revin niciodata. Si uite asa, in 2022, stau de zile intregi fara internet si ad litteram nu face compania Orange nimic sa remedieze. Un manager cu care sa discut, aparent nu exista (?!!!?)...si ramanem la "te vom cauta noi".

Aveti idee cum se poate solutiona o astfel de situatie? (Aside from ANPC, care se subintelege). Unii lucram in Home Office si chiar avem nevoie de internet. 

1 Soluţie acceptată‚

Ai încercat să dai o resetare, să îl oprești/repornești și nu vrea nimic?

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Cand s-a facut instalarea, nu au facut si o proba sa se asigure ca totul functioneaza in parametri? Daca nu, e o problema de procedura interna. Dar eu n-am mai auzit sa nu faca nimeni o proba.

Ce echipament ai primit (un model ceva)? Ce lumini ai aprinse pe router? Ce culoare? Sunt aprinse intermitent sau continuu? Banuiesc ca vorbim de internet fix pe fibra, corect? Si banuiesc ca problema se manifesta cu absolut orice site incerci sa accesezi. De asemenea, presupun ca problema se manifesta si pe cablu UTP si pe WiFi.

Daca vreuna dintre presupunerile de mai sus e incorecta, te rog sa ne spui, ca sa nu pornim cu stangul.

Client Orange

Buna.

Au testat, mergea...a durat jumatate de ora. Becurile sunt aprinse cum trebuie, conexiunea zice "connected, secured", doar ca nu merge nimic (peste tot imi zice"No internet connection").

Aparent totul e bine, doar ca nu functioneaza. Pe mine totusi ma oripileaza procesul lor intern de solutionare.

Multumesc pentru raspuns 

Ai încercat să dai o resetare, să îl oprești/repornești și nu vrea nimic?

Am incercat n resetari, nu a functionat

@Claudiastanescu: Din cele descrise, dacă internetul nu-și revine după un restart la router, atunci doar cu verificare de la ei și cu ei poți rezolva probleme. Concret, acum ești în situația în care totul e conectat (conected), dar nu primești semnal (no connection). 

Până atunci, dacă un semnal wifi e ok pentru calculator, folosește telefonul ca hotspot până se va remedia problema. Cel puțin vei avea conectivitate funcțională. Succes.

Vio73
#StarMember

Salutare!

 Mă gândesc să nu fie vreo bifă uitată tot pe la ei prin sistem.

Ceva nu cred că au făcut ei bine. Eu întotdeauna încerc un serviciu când fac abonament și asta recomand tuturor! Eu am atât de la ORO, cât și prin fibra fostului Telekom și merge mai bine cel prin fibra Orange, cel puțin pe partea de ping.

Cred totuși că în zilele următoare vor rezolva, pentru că în weekend e cam jale la Orange!

Baftă!

FLo1
#StarMember

@Claudiastanescu: Orice problemă tehnică apărută într-o zi de vineri nu se va rezolva decât cel mai devreme de luni sau marți cel mai devreme. Și asta pentru că povestitori sunt destui, dar cei cu puțină pricepere pe tehnic în weekend sunt liberi. Restul sunt experți în "chill out". Din păcate.

Pai asta mi se pare problema de fond...

Si din nou  nu mi se pare acceptabil in 2022 sa raman un weekend intreg fara internet. Aveam de lucrat, etc.

Zgarcenia Orange in materie de HR nu este scuze pentru neplacerile cauzate. Sa asigure personal suficient. Nu este un serviciu de stat sustinut din taxe, ci un serviciu contra cost...unde prestatorul asigura...si beneficiarul plateste.

Te sfătuiesc să suni la 300 sau 0374300300, din orice rețea, apoi 1-3-2, pentru asistență tehnică. Poate nimerești pe cineva mai răsărit. Dar dacă ai deja sesizări depuse, nu te ajută nimeni, din păcate. Nu prea sunt soluții până luni, cel puțin. Cred că trebuie să schimbe tactica asta, că este extrem de păguboasă pentru clienți, dar și pentru ei. În mod normal, sâmbăta lucrează, pentru că la mine au venit sâmbăta, când mi-au schimbat ont-ul!

Sigur, azi este duminică deci..

Răbdare și tutun!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

De acord... Ar trebui sa existe macar o persoana care sa te poata ajuta si peste weekend.

Problema zici ca se manifesta indiferent de site si indiferent de device-ul de pe care te conectezi? Adica, face la fel si de pe laptop/PC si de pe telefon? Daca da...e de la ei. 🙂 Din pacate, nu prea avem cu ce altceva sa te ajutam aici in Comunitate.

Cum zicea si Flo, ca solutie temporara, si daca ai semnal cat de cat decent, ai putea face un WiFi Hotspot de pe un telefon, macar cat sa poti sa-ti faci treaba. Daca nici semnal nu e...nasol.

Client Orange

Buna,

Stiu ca pot face asta, doar ca pana atunci sunt fara internet, asta e problema mea majora 😞 

Multumesc 

DanielaH
Moderator

@Claudiastanescu, mulțumim pentru marcarea soluției! A funcționat cu restart?