anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

In Dumbravita, langa Timișoara, Internet fix cu viteza de dial up

Rahatdecompanie
Începător
Întrebarea e cum imi ia Orange bani cu trafic de 0.3 - 0.8mbps? De ce nu mi raspunde nimeni la sesizări de peste o luna? In Dumbravita, langa Timișoara, semnal 1 linie pe mobil. Internet fix cu viteza de dial up
Cum se poate sa luati banii fara sa oferiți nimic?
6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember
Salutare! Ai depus sesizare la sesizari@orange.com, ai scris pe Chat Djingo, ai sunat la 300? Eu te sfătuiesc să o faci din nou și trebuie să reușești! Succes!

Razvan
#StarMember
Da, într-adevăr pare o problemă la site-ul de la care recepționezi semnal. In situația dată, dacă nu se rezolvă poți rezilia contractul din cauza semnalului si vitezei la internet.

Vio73
#StarMember
Dacă este de la site, trebuie să remedieze, pentru că nu au ce face !

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Mda...stiu cum e... Credeam ca ANCOM cere macar 1Mb/s. Deci...aici ar cam fi sub. Nu ca te-ai descurca mult mai bine cu 1Mb/s, dar zic asa. Cam asta e situatia pe rural in judetul Timis. In oras 5G, in afara vreo 2-3...G. Si semnal foarte pr*st. Pentru ca cui ii pasa daca "taranii" au net ca lumea? Nu conteaza. Cantitate neglijabila. Dar cand vine vorba de plata, toti platim la fel. Nu se face rabat la factura. Doar la calitatea serviciilor. Ma rog...sper sa se rezolve. De cat timp e problema asta? Asa a fost dintotdeauna? E posibil sa fie o problema cu antenele din zona. Mai ales daca nu sunt alimentate cu curent.
Client Orange

Rahatdecompanie
Începător
Acum gasesc aici ca e multa lume in aceeasi situație. Am ales candva Telekom pt ca avea acoperire si semnal in zona limitrofa Timișoarei. Am fost preluat fara acord ca de ce mi ai si cere acordul. E despre cote de piata, nu satisfacția clientului. Singura soluție e rezilierea. Si pe firma si pt acasa. Desi nu le va pasa de cei 450 ron total pe care ii plătesc si ii voi da probabil Vodafone..... Dar macar nu stau ca mielul la taiat.

Razvan
#StarMember
Sa inteleg că ești client OROC, în situația dată, depune cerere de reziliere a contractelor, invocand lipsa parametriilor tehnici de funcționare a rețelei.