anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

După ce se face preluarea Telekom de către Orange vor fi introduse anumite canale tv ?

misuovidiu
Junior entuziast
Salut, as dori sa știu când se face preluarea telekom.ului de către Orange, deoarece as vrea sa știu dacă o să fie introduse anumite canale tv celor care momentan nu le au, deoarece sunt pe fibra celor de la Telekom, gen pro x HD, Eurosport 1 si 2, etc..
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Pentru moment, oferta de servicii rămâne aceeași, însă ca urmare a acestei tranzacții ne dorim să îmbogățim portofoliul Orange TV. Viitoarea ofertă va aduce un conținut TV mai variat, ce va include mai multe programe sportive, și o mai bună acoperire pentru serviciile fixe. Vă vom ține la curent cu toate noutățile aici https://www.HelloFix.ro/

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

Vio73
#StarMember
Salutare! Știu că scrie și pe site-ul Telekom că din data de 28 septembrie se schimbă anumite lucruri, dar nu știu când vor face o îmbinare a grilelor! Sper să se întâmple cât mai repede. Ai detalii aici: http://newstelekom.ro/E15092021111950.cfm?WL=15321&WS=3238004_638561&WT=04412fb2-fd67-4850-8723-ced02aee58c5&WD=2028 În același timp, așa cum am mai spus-o, sper să și rămână unele canale, cum ar fi National Geographic, Travel XP, etc, ce nu sunt în grila proprie.

misuovidiu
Junior entuziast
Nat Geo și Travel xp nu sunt in grila Orange?

Vio73
#StarMember
Din păcate, nu sunt decât la cei care au Orange prin rețeaua Telekom.

Razvan
#StarMember
Preluarea se va face de la 1 octombrie, treptat. Poate grila tv pe fix se va introduce mai repede, însă cea de pe satelit va funcționa în paralel, până când abonații Orange DTH vor fi mutați de pe astra pe Hellas.

misuovidiu
Junior entuziast
Inteleg, este aiurea ca nu avem nimic oficial de la orange cu privire la grila :(, daca o sa se bage si cand o sa se bage posturile pe care noi momentan nu le avem

Razvan
#StarMember
Orange va face anuntul oficial după ce tranzacția se va fi realizat, până atunci nu au voie.

Vio73
#StarMember
Și eu aștept unele completări ale grilei, dar văd că nu se întâmplă. Era ideal să îmbine grilele de la Telekom și Orange și sunt convins că și numărul de utilizatori ar putea crește. Trebuie să înțeleagă faptul că unii din utilizatorii ai serviciilor Orange sunt mai pretențioși decât cei ai altor rețele, cel puțin pe partea de canale documentare și ar trebui să acționeze rapid în această direcție!

misuovidiu
Junior entuziast
Se pare că a venit și preluarea telekom.ului, dar nicio mișcare în legătură cu grila

Vio73
#StarMember
Da, așteptăm cu interes modificările și sperăm să vină cât mai repede posibil.

misuovidiu
Junior entuziast
Ai incercat sa suni la ei sa vezi ce răspuns dau in legătură cu treaba asta?

Vio73
#StarMember
De la Serviciul clienți n-o să afli nimic garantat!

misuovidiu
Junior entuziast
Pai și dacă nu, de unde aflăm și noi ceva concret?

Vio73
#StarMember
Poate ne răspunde aici cineva de la Orange. Nu am așteptări prea mari, dar așa mi s-ar părea corect! Am întrebat și la Serviciul clienți și mi s-a răspuns că se are în vedere, dar nu se știe când se va implementa. Să sperăm că se va întâmpla cât mai repede.

misuovidiu
Junior entuziast
Din ce vad pe aici nu răspunde nimeni din partea Orange, deci slabe șanse