anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Deja stau 4 zile fara net (Hala Traian, Strada Tepes Voda)

BucharestLife
Junior

Zona Hala Traian (Strada Tepes Voda). De vineri dimineata nu avem nici net, nici televiziune. A venit un technician care a zis ca problema nu e la noi, ci cu retea (nu ajunge semnal la noi) si ca se ocupa o alta echipa. De atunci, nimic. E intolerabil, o bataie de joc.

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember

Salutare!

Înseamnă că este cunoscut la Orange acest incident și vor trebui să-l rezolve. Eventual, mai sună-i să le reamintești.

Baftă!

DanielaH
Moderator

@BucharestLife, bun venit în Comunitate! Îmi pare rău pentru situația descrisă de tine.

Ești client Orange sau Orange Romania Communications? Ai cumva un număr de sesizare? Ne putem interesa și noi la colegi.

Azi se fac cinci zile fara net, fara televiziune. In aplicatia tot scrie ca se lucreaza - o minciuna. Daca s-ar lucra s-ar rezolva. Sesizare initiala a fost 98424471. Sunt fost client Telekom (cu care nu am avut probleme).

BucharestLife
Junior

Deranjamentul 98424471. In data de 14/07/23 dimineata s-au intrerupt serviciile de televiziune si internet. Am raportat problema, a venit peste cateva ore un tehnician pentru constatare: a zis ca nu tine de el, pentru ca semnalul nu ajunge la noi. Peste o ora am fost sunat de un angajat Orange care mi-a spus ca este o problema de retea si ca se va rezolva in maxim 24h.

De atunci, nimic. Apare in aplicatia My Orange mesajul 'inca se lucreaza'. Mi se pare absolut incredibil ca nu face nimeni nimic. 

Sunt la capatul rabdarii. E o bataie de joc. Sa presupun ca Orange pur si simplu nu mai vrea clienti in zona? Asa mi se pare.

Sapte zile fara net, fara televizuine. Am impresia ca Orange vrea sa scape de fapt de clienti in zone unde nu are decat putini.

Salut!

Situația ta este cunoscută și este în continuare în atenția colegilor noștri care se ocupă de remedierea ei. Din păcate nu mi-au oferit un termen de rezolvare. Voi reveni aici dacă primesc informații noi.

Mulțumim pentru înțelegere.

BucharestLife
Junior

2 saptamani fara servicii (Bucuresti, zona Hala Traian)

Nu le pasa de clienti proveniti de la Telekom. Vor sa scape de noi. Alta explicatie nu exista.