anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Decodorul se dezinstaleaza singur

Yu
Începător

De fiecare data cand opresc tv se dezinstaleaza. 

10 Răspunsuri 10

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Poti sa ne dai ceva mai multe detalii cu privire la simptomele exacte? Nu mi-e foarte clar in ce fel se "dezinstaleaza".

Client Orange

Imi apare ca si cum montes pt prima data antena.Tb sa fac toti pasi.

FLo1
#StarMember

@Yu: Bun venit în Comunitate. Să înțeleg că ordinea posturilor nu poate fi memorată sau e altă problemă? Cred că ordinea lor este prestabilită ... din păcate.

Yu
Începător

Nu e vb de ordine imi apare ca si cum montes pt prima data antena

Trixen
#StarMember

Ce decodor este? Ai cumva posibilitatea sa ne dai o marca si un model? Ne poti cumva spune in ce fel se dezinstaleaza? Isi pierde setarile? Zice ca nu esti autentificat? Nu mai poti vedea anumite canale?

Yu
Începător

Asta e decodorul.Asta e decodorul.IMG_20230519_143515.jpg

DanielaH
Moderator

@Yu, s-a rezolvat situația?

Yu
Începător

Nu.Acum nu este posibil sa il pornim.Becul rosu este aprins duar atat.Este al doilea decodor in 6luni care se strica🤦🤦

Trixen
#StarMember

Pfff... nu stiu daca vei putea rezolva fara un tehnician care sa il inlocuiasca.
Am avut si eu acum vreo 18 ani probleme asemanatoare. Aparatura electronica se comporta ciudat si se strica rapid. S-au rezolvat cand am refacut sistemul electric si am instalat protectie pentru echipamentele sensibile. Nu stiu daca e o problema similara, dar poate ar merita sa il conectezi la o alta priza, sa il treci pe UPS, sau sa verifici cablul coaxial care intra in decodor sa nu apara curent neasteptat. Eu am avut o situatie acum vreo 15 ani cand din cauza impamantarii proaste am bagat curent in cutia TV de pe scara blocului, acolo unde operatorul avea echipamentele, si l-am curentat pe tehnician.

@Trixen: Mare parte a echipamentelor care vin cu alimentator simplu (adică fără a fi prevăzut cu conectare la împământare) nu sunt chiar atât de sensibile la fluctuații de tensiune, ci mai degrabă eventual la amperaj. Deci evenimentul descris de tine a fost cauzat de conectarea fazei aferente alimentării circuitului fără a prevedea o izolare și rezistență suficientă (față de nul) încât să nu se producă descărcări prin intermediul incintei. Pe de altă parte, la echipamente alimentate la 12V.... să vrei și nu prea ai cum să te .... arzi (exceptând amperaj de zeci de amperi, dar nu este cazul aici).