anulare
Afi┼čeaz─â rezultate pentru┬á
Caută în schimb 
A╚Ťi dorit s─â scrie╚Ťi:┬á

Decodorul se dezinstaleaza singur

Yu
Începător

De fiecare data cand opresc tv se dezinstaleaza. 

10 R─âspunsuri 10

arsradu
#StarMember & 2023 Problem Solver

Salut,

Poti sa ne dai ceva mai multe detalii cu privire la simptomele exacte? Nu mi-e foarte clar in ce fel se "dezinstaleaza".

Client Orange

Yu
Începător

Imi apare ca si cum montes pt prima data antena.Tb sa fac toti pasi.

FLo1
#StarMember

@Yu: Bun venit ├«n Comunitate. S─â ├«n╚Ťeleg c─â ordinea posturilor nu poate fi memorat─â sau e alt─â problem─â? Cred c─â ordinea lor este prestabilit─â ... din p─âcate.

Yu
Începător

Nu e vb de ordine imi apare ca si cum montes pt prima data antena

Trixen
#StarMember

Ce decodor este? Ai cumva posibilitatea sa ne dai o marca si un model? Ne poti cumva spune in ce fel se dezinstaleaza? Isi pierde setarile? Zice ca nu esti autentificat? Nu mai poti vedea anumite canale?

Yu
Începător

Asta e decodorul.Asta e decodorul.IMG_20230519_143515.jpg

DanielaH
Moderator

@Yu, s-a rezolvat situa╚Ťia?

Yu
Începător

Nu.Acum nu este posibil sa il pornim.Becul rosu este aprins duar atat.Este al doilea decodor in 6luni care se strica­čĄŽ­čĄŽ

Trixen
#StarMember

Pfff... nu stiu daca vei putea rezolva fara un tehnician care sa il inlocuiasca.
Am avut si eu acum vreo 18 ani probleme asemanatoare. Aparatura electronica se comporta ciudat si se strica rapid. S-au rezolvat cand am refacut sistemul electric si am instalat protectie pentru echipamentele sensibile. Nu stiu daca e o problema similara, dar poate ar merita sa il conectezi la o alta priza, sa il treci pe UPS, sau sa verifici cablul coaxial care intra in decodor sa nu apara curent neasteptat. Eu am avut o situatie acum vreo 15 ani cand din cauza impamantarii proaste am bagat curent in cutia TV de pe scara blocului, acolo unde operatorul avea echipamentele, si l-am curentat pe tehnician.

@Trixen: Mare parte a echipamentelor care vin cu alimentator simplu (adic─â f─âr─â a fi prev─âzut cu conectare la ├«mp─âm├óntare) nu sunt chiar at├ót de sensibile la fluctua╚Ťii de tensiune, ci mai degrab─â eventual la amperaj. Deci evenimentul descris de tine a fost cauzat de conectarea fazei aferente aliment─ârii circuitului f─âr─â a prevedea o izolare ╚Öi rezisten╚Ť─â suficient─â (fa╚Ť─â de nul) ├«nc├ót s─â nu se produc─â desc─ârc─âri prin intermediul incintei. Pe de alt─â parte, la echipamente alimentate la 12V.... s─â vrei ╚Öi nu prea ai cum s─â te .... arzi (except├ónd amperaj de zeci de amperi, dar nu este cazul aici).