anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De cand reteaua telekom a devenit orange nu imi mai merg bine datele mobile

Buna ziua!
De 2 zile de cand reteaua telekom a devenit orange nu imi mai merg bine datele mobile, in casa nu merg aproape deloc. Este de la retea? Pe telekom mergea bine.
29 Răspunsuri 29

Vio73
#StarMember
Salutare! Îmi pare rău pentru situația expusa, dar trebuie făcută sesizare pentru îmbunătățirea rețelei in zona respectivă, pentru că sunt multe persoane prin țară care se vaită că după trecerea de la Telekom la Orange au probleme cu acoperirea și implicit, cu vitezele la internet. Iar dacă nu rezolvă, doar rezilierea e cam singura soluție. Succes!

DanielaH
Moderator
@Gabrielstefanescu10, care mai este situația? Ai luat legătura cu colegii noștri?

Inca nu s-a rezolvat problema dar am vorbit cu cei la servicii clienti si mi-au spus ca s-a deschis o sesizare si ca o sa ma sune cei de la derajamente

misuovidiu
Junior entuziast
E simplu, nu ai semnal bun de la orange in zona, te portezi in alta retea si ai rezolvat

Viocat
Senior certificat
@misuovidiu ce te faci daca nici acea retea nu are acoperire buna in zona ta? Parearea mea incerci cu tehnicul si daca nu se rezolva nimic intai iei un prepay de proba de la concurenta si abia apoi daca totul e ok te portezi.

BlackWolf
Senior certificat
Gabrielstefanescu10, tine-ne la curent, te rog

Vio73
#StarMember
Eu cred că vor trebui să facă ceva într-un timp rezonabil acolo unde nu este semnalul în regulă. Dacă îți spun cu subiect și predicat că vor aduce îmbunătățiri rețelei în zona ta, poți folosi apelul wifi până una-alta, care este o soluție destul de bună, gratuită, dacă ai internet fix acasă. Ai detalii aici: https://www.orange.ro/servicii/apel-wifi/#detalii Baftă!

misuovidiu
Junior entuziast
@viocat, clar ca prima data trb sa incerci cu un prepay, slabe sanse sa nu aiba niciun operator semnal in zona respectiva...

Viocat
Senior certificat
Sunt destule zone rurale unde numai unii merg. In urban ar trebui sa fie destula concurenta.

Mădălin
Cunoscător certificat
La fel pățesc și eu , eu speram la o îmbunătățire a semnalului insa văd că mai degrabă a apărut o deteriorare.In zona mea de confort am acum 1 linie la semnal pe Orange iar pe Telekom nu mai am deloc.De ceva timp și conexiunea la internet face figuri și anume îmi apare frecvent " conexiunea a fost restabilita"

Lordul
Junior entuziast
Hristos a Inviat! Reteaua telekom.ro NU a devenit orange !!! Dupa 2 zile de stat cateva ore cu secretarele de la tehnic si vreo 2 de la comercial si nervi la cote apoteotice am reusit sa aflu adevarul intr-un final . Orange a preluat doar clientii care au incheiat contracte de telefonie mobila prin telekom fix care era partener telekom.ro , releele au ramas in continuare la telekom.ro ( vechiul cosmote ) . In aceeasi situatie sunt si eu am fost trecut in 6 aprilie pe orange din telekon nr. meu de telefon pana joi am mers 4 G si VoLTE pe telefon si date 4 G cu lag si delay da mergeau de joi o crapat de tot si stau cu telefonul suspendat. Stiau ca o sa preia si clientii de telefonie mobila telekom dar nu au investit nici un cent sa pregateasca acest lucru si le-o crapat reteaua la PROPIU la numaru unu mondialu pe Romania !!! Dar au cumparat tekomu fix sa elimine concurenta si sa aiba infrastructura de net fix ! Cea mai tare gluma pe situl orange : Vrei un abonament mobil in cea mai rapida retea ? si lor le-o crapat reteaua la PROPIU !!! si urmeaza sa se blocheze efectiv de tot daca mai trec numere din telekom la ei !!! Mai am doua abonamente inca netrecute pe orange o sa pun screen shoot cu semnal in casa ... 4 G. !!! Rezolvarea problemei este cerere de portare la TELEKOM.RO ... adica inapoi la vechea retea !!! Situl lor a ramas telekom.ro ... doar telefonie mobila mai au acum .

Lordul
Junior entuziast
am incercat sa maresc putin screnshoot ... nu se vede prea bine 4 G mai clar nu reusesc semnal full 4 G !!! netul Zbarnaie !!!

Jessy
Începător
De cand a aparut 5G nimic nu mai merge bine! Cred ca voi renunta la smartphone! Internetul mergea foarte prost (chiar si pe 5G), desi locuiesc in Bucuresti. Semnalul se pierdea des in ultima perioada. Astazi, pentru ca am dezactivat Google Play si am dezinstalat Google mi-au blocat complet accesul la reteaua orange, acum scriu de pe PC. Actiunile mele au deranjat, probabil sunt fie mai greu, fie imposibil de urmarit daca nu am Google sau Google Play active pe telefon.

Lordul
Junior entuziast
O CRAPAT la PROPIU releul ( reteaua ) respectiva din cauza SUPRAAGLOMERARI si SUPRASOLICITARII ... tot timpul au fost probleme in timpul perioadei sarbatorilor in toate retelele . Prostii adusi din telekom i-au trecut pe 3 G si la unii le-au suspendat si abonamentul ( mie de joi mi-au suspendat contul si eram trecut pe 3 G ) de frica sa nu le ia foc releele in perioada aceasta !!! Numaru unu mondialu orange care este ... si tot timpul doar la astia am zis ca nu merg si uite unde am ajuns fara voia mea ...

ValiRC
Începător
La mine merge dezamagitor si sunt in Timisoara.