anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De cand am trecut pe orange de la telekom a scazut viteza internetului

Ada1
Începător

Buna ziua. Viteza internetului este foarte slaba. Nu merg nici macar aplicatiile instagram sau facebook dapai sa mai downloadez ceva. Ce as putea face?

 

6 Răspunsuri 6

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Buna Ada,

Bine ai venit in Comunitate!

Iti recomand sa iei legatura cu un consultant. Fie la 300 sau 0374 300 300 (din orice retea), fie pe chat-ul Djingo, si sa faci o sesizare in acest sens. Poti sa ceri si un numar de referinta, pentru a putea reveni la acea sesizare pe viitor, daca e nevoie.

Client Orange

multumesc frumos

Anonim
Neaplicabil

Nu se rezolva nimic cu un consultant. Am o situatie identica si timp de o luna, in urma unei sesizari, am fost sunat din 2 in 2 zile sa fiu intrebat daca s- a rezolvat situatia si sa mi se explice ca daca am viteza de cel putin 1 Mb/s este normal. Eu am avut viteza si de 0.07 Mb/s. Acum am in medie 4 - 5 Mb/s. Cam asta este ce poate Orange. Cam o treime din viteza Digi. Solutia este portarea.

FLo1
#StarMember

@Ada1: Bun venit în Comunitatea Orange. Banuiesc că este vorba despre internet mobil. Este abonament de date mobile 4G sau te referi la viteza internetului pe telefon? În mare nu e mare diferență ca semnal. O analiză mai exactă pot face cei de la suportul tehnic al Orange, însă revino cu detalii precum: Localitate, zonă, afară/în interiorul locuinței, cazuri similare dacă știi în zonă (vecini/colegi cu probleme similare), etc. Ar fi util să faci un screen-shot la un test de viteză, îl găsești și la Orange pe site (la UTILE în partea de jos a ecranului), sau click aici

Pololică
#StarMember

Pe 3G cum e semnalul? Stiu ca e ciudat sa se foloseasca o tehnologie mai veche, dar, la interior, pentru mine poate da roade (ecranare in cladire, distanta mai mare fata de antena, congestie de retea, etc). Ar fi o solutie de avarie.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă te referi la internetul mobil, da, în unele zone sunt probleme, care sunt semnalate demult și pe aici și pe alte forumuri, în sensul că e prea mare congestia și capacitățile lor în zonele cu pricina sunt reduse. Părerea mea este că trebuie făcute sesizări la greu de către cei care stați în zona respectivă, pentru a mai adăuga o bandă (probabil este doar banda 20, în 800 Mhz) și trebuie să mai adauge cel puțin un B 3 (banda 3, pe 1800 Mhz), pentru a face față consumului mare de date din zonele respective. Nu sunați la 300, ci părerea mea este să scrieți direct în secțiunea Contact și să puneți și poze cu teste de viteză, adică aici: https://www.orange.ro/contact/

Completezi mai jos, unde scrie ,,trimite-ne un mesaj" câmpurile respective, dar mai înainte bifezi că ești de acord cu ce ți se cere și trebuie să fii logată în My Orange/My Orange fix, și alegi categoria și subcategoria Abonamente și servicii, respectiv rețea și acoperire.

De aici, mesajele ajung de regulă unde trebuie și poate ai norocul să se suplimenteze capacitățile și crească vitezele.

Succes!