anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De când a fost preluata rețeaua am probleme de conectare Wi-Fi

RaduA
Începător

De când a fost preluata rețeaua am probleme de conectare Wi-Fi, internet. Se mai confrunta careva cu problema aceasta?

 

8 Răspunsuri 8

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Nu, dar depinde ce servicii ai. Foloesti net pe fibra optica?

Client Orange

Pentru NetFix 4G Orange are muuult prea multe zone la nivel național, în special rurale, unde Telekom avea semnal excelent, iar Orange nici cu un 3G acceptabil nu se lăuda. Situația însă va fi una de durată. Testăm, învățăm, alegem.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Da...pai de-aia intrebam. Ca in general pe fibra nu prea sunt probleme de genul asta. Chiar si pe infrastructura Telekom-ului (acum a Orange-ului). Pe 4G in schimb....depinzi de acoperire. 😞 Daca nu e...nici net wifi n-o sa fie prea grozav. Ca deh, n-are de unde.

Client Orange

Dragne
Începător

Buna dimineața.  Cu aceeași problemă ne confruntăm si noi. Am crezut că se va remedia, după modificarea planului tarifar..insa doar acesta s-a modificat.  Serviciul de internet a rămas la fel se slab. Intenționez să schimb furnizorul, in aceste conditii.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Problema este și că dispozitivele vechi ale fostului Telekom sunt slabe. Am ajutat pe cineva acum vreo lună cu un router B 535 pe care îl mai aveam prin casă și rupe netul. El avea un ZTE nu știu de care de la fostul Telekom și sughița cam tare, maxim 10-15 Mbps. Cu ăsta ia și 140!

Bună.  Avem HUAWEI HG658

Ăsta cred că este pe sârmă, adică ADSL. 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Da, HG658 e ADSL intr-adevar. Deci…da. Nu prea are cum sa mearga extraordinar. 

@Dragne sugestia mea ar fi sa suni la 300 daca esti in Orange sau 0374 300 300 din orice retea si vezi daca se poate face ceva cu echipamentul respectiv, sau poate au vreo posibilitate sa traga fibra (ar fi ideal). Altfel…tehnologia e mult depasita pentru a putea spera la viteze ca lumea de net. 

Client Orange