la 29-11-2023 08:24 PM
vreau sa predau si eu ADSL ul, cum se procedeaza ca nu ma contacteaza nimeni si am facut sesizare si la cei de orange si mi sa spus ca o sa il ridice cuneva ceva curier dar nu a venit sa il ridice si tot platesc ceea ce nu folosescMs. Comunitate!
la 29-11-2023 08:48 PM
@BMarian: Bun venit în Comunitatea Orange. Cea mai simplă și sigură modalitate de predare este intr-un sediu al Orange Shop, dar probabil fiind client OROC (preluat de la Telekom), trebuie să predai echipamentul într-un sediu OROC. Găsești sediile disponibile aici. De asemenea, ai un topic util cu informații suplimentare aici. Numai bine.
la 29-11-2023 08:48 PM
@BMarian: Bun venit în Comunitatea Orange. Cea mai simplă și sigură modalitate de predare este intr-un sediu al Orange Shop, dar probabil fiind client OROC (preluat de la Telekom), trebuie să predai echipamentul într-un sediu OROC. Găsești sediile disponibile aici. De asemenea, ai un topic util cu informații suplimentare aici. Numai bine.
la 01-12-2023 12:43 PM
Adresa pentru returnarea echipamentelor de la fostul Telekom este DEPOZIT LOGISTIC DOLJ, strada raului nr. 397, cod postal 200636, Craiova, jud. Dolj. Persoana de contact: Camelia Ion. Telefon: 0251429228.
Poți lua legătură cu ei înainte să-l trimiți, eventual si cu o copie după CI și răspunsul OROC prin care a fost reziliat contractul.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor