anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum returnez google chromecast

CristinaB1
Junior entuziast

Buna ziua,

Am un abonament Orange, fost Telekom în care dețin și Google Chromecast. Întrucât am început sa platesc în factura chromecast-ul,am reziliat contractul și am rămas doar cu net și telefon.

Trebuie sa returnez Google Chromecast însă nu am orange shop în oraș ci abia la 50 km distanta si nu vreau sa pierd timp inutil . Întrebarea mea, il pot trimite prin curier? Am o adresa de la Orange însă mă gândesc să nu fac vreo greșeală.

E aceasta adresa corecta : Orange Communication România, Str. Drumul Taberei, nr 41-43, et 3  sect 6, Bucuresti, 061361?

Mulțumesc!

1 Soluţie acceptată‚

Salut,

Returul echipamentelor Orange Romania Communications se poate face prin mai multe modalități:

  • După reziliere, clienții vor primi un SMS în care vor regăsi enumerate toate echipamentele pe care trebuie să le returneze. În maximum 2 zile de la primirea mesajului, vor fi contactați telefonic de către un curier Cargus pentru a prelua echipamentele de la adresa comunicată la momentul transmiterii cererii de reziliere. Acesta este un serviciu oferit gratuit. Echipamentele pot fi predate curierului Cargus fie de titularul abonamentului, fie de o altă persoană.
  • În cazul imposibilității predării echipamentelor către curierul Cargus, clienții pot merge în oricare dintre magazinele Orange Romania Communications (https://www.orange.ro/shops ) - cele marcate pe hartă cu mov - pentru returnarea gratuită a echipamentelor.
  • Returnarea echipamentelor se poate fase și prin orice serviciu de curierat (cost suportat de client), achitând taxa aferentă acestui serviciu, la adresa punctului de colectare: CTDI ROMANIA SRL: Strada Buiacului nr 2, Corp Logicor Clădirea B, Unitățile B2/B6, intrare B6, 077135, Mogoșoaia, Ilfov. NU este posibilă predarea personală la locație.

 

Mai multe detalii aici - https://www.orange.ro/help/cum-returnez-echipamentele-daca-sunt-client-orange-romania-communication-...

Vizualizare soluţie în postul original

48 Răspunsuri 48

CristinaB1
Junior entuziast

Fiindcă am citit aici, am pus o factura Orange in colet. Acolo au datele necesare, cred. Mulțumesc!

Nope, Paul, nu se pot, doar in fostele magazine TKRM. Si Chromcast-ul il platesti de vrei de nu vrei ca nu il preiau. Chiar azi am fost si am discutat telefonic cu ei.

Eu am predat Chromecast-ul si l-au acceptat. Trebuie predat in cel mult 5 zile de la data rezilierii contractului, altfel exista riscul sa nu-l mai accepte. Predarea se poate face prin curier la adresa scrisa in solutia acceptata de pe acesasta intrebare a forumului, sau in magazine care au fost Telekom dar au devenit Orange Communications, magazine extrem de putine.

Daca le-ati predat in cele 5 zile in care puteati sa o faceti si daca aveti de la curier o confirmare ca au fost livrate in termenul celor 5 zile (poate urmarirea awb-ului va ajuta), dar tot v-au fost adaugate pe factura, puteti depune o reclamatie aici: https://orangeromaniacommunications.custhelp.com/app/ask

P.s. Daca dispozitivele returnare nu au avut toate componentele sau au fost deteriorate, este posibil sa fie taxate.

CristinaB1
Junior entuziast

Am returnat în termen dispozitivul în stare perfecta. Am sunat la ei și am făcut sesizarea și mi s.a spus ca în factura următoare de va recalcula . Nu am înțeles exact. Eu am plătit doar cât e abonamentul, urmează sa vad la emiterea facturii următoare, ce și cum.