anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot vedea meciurile din Premier League?

CiprianNistor
Junior

Salut. Cum pot vedea meciurile din Premier League, ca mereu cand sunt meciuri din Anglia e blocat canalul, iar cand nu sunt meciuri e deblocat..deci cum fac?

9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ce pachet tv ai?

Că eu am pachetul Premium și le văd fără probleme. Bine, teoretic le văd, că practic, nu mă uit la fotbal.

Screenshot_20230311-132502_My Orange.jpg

 salut am o poza mai jos cu pachetul

Am înțeles, te referi la pachet online. În acest caz, nu știu ce să zic. Cred că dacă nu ai și tv, nu le poți vedea. Oricum, cel mai bine este să-i întrebi chiar pe ei, în secțiunea Contact:

https://orangeromaniacommunications.custhelp.com/app/ask

Baftă multă! 

delfinas
#StarMember

Ciprian, bun venit in Comunitate!!!

Nici prin Orange TV Connect nu vezi meciurile din Premier League? Vad ca pe https://tvconnect.orange.ro/live//  la canalul Orange Sport 1 apare  ca se difuzeaza meciul lui Liverpool acum,

Ca sa ai si pe tv acces, schimba abonamentul de televiziune M in cel Premium, de 37 de lei, in care ai toate canalele Orange Sport incluse.

DETALII: https://www.orange.ro/tv/abonament-tv-satelit/

Pai cum fac sa dau de ei. Ca eu locuiesc in Anglia si nu pot suna la nici un numar..nu este vre-o modalitate sa modific prin aplicatia de pe telefon?

Prin aplicație nu poți. Ai aici mai multe variante de contact: www.orange.ro/contact

Pentru cazul tau, recomand chatul My Orange sau tel:+40 374 300 300

Razvan
#StarMember

Salut! Scrie la sectiunea contact https://orangeromaniacommunications.custhelp.com/app/ask și în cateva zile de la cererea ta, te va suna un reprezentant OROC și vei putea migra la noul pachet de tv prin satelit. 

Salut Razvan. Nu ma lasa sa pun numarul de telefon de Anglia. Iar pe chat tot zic ca ma suna ei,deci nu e cu putinta.. dar maine am chemat pe baiatul care mi-a instalat decodorul,poate ma poate ajuta el ca oricum trebuie sa schimb si decodorul ca nu se mai aprinde

Băiatul îți poate regla dispozitivele , dar nu îți poate modifica abonamentul.