anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Crime Investigation nu mai face parte din grila TV?

Me2022
Junior
S-a scos din grila de program TV canalul Crime Investigation? Apare eroare 4.
1 Soluţie acceptată‚

Salut, Me2022, Canalul Crime Investigation nu mai poate fi vizionat de catre abonatii care au pachet M, ci doar de abonatii cu pachet L.

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

BlackWolf
Senior
Nu, nu a fost scos. La mine pe Orange Satelit, abonament premium merge fara probleme. Esti pe Orange sau Orange Romania Communications? Ai televiziune prin fibra sau satelit? Ce abonament ai? Doar Crime Investigation nu iti merge?

Me2022
Junior
Am abonament preluat de Orange de la Telekom. Cam de 2/3 sapt nu mai imi merge. E televiziune prin satelit. Am sunat de 3 ori la call center si mi-au spus ca in 15 min isi va reveni dar nu. Apare in continuare eroare 4. Stau zeci de minute la call center sa intru in legatura cu un operator si nicio rezolvare. A fost si echipaj la fata locului si au zis ca nu de ei depinde. Mai multe posturi nu au mers, acelea si-au revenit, dar Crime nu.

BlackWolf
Senior
Mda, nu ai la fel ca mine, eu am Orange Satelit, nu Orange Romania Communications si sunt pe satelitul Astra, nu m-am mutat pe Hellas inca, aici e diferenta. Am vazut ca Orange si Orange Romania Communications au probleme si deranjamente in mai toata tara si lucreaza la remedierea lor. Cica pe 27 august se va rezolva tot. Si la serviciile prin satelitul Hellas inca se lucreaza si se face reorganizare, se adauga programe, pentru ca inca nu sunt toate, de asta apar tot felul de probleme la toata lumea. Tu esti pe Hellas, eu inca nu, dar urmeaza sa ne mute pe toti pe acelasi satelit. Asteptam sa se rezolve tot, nu avem ce face...

Me2022
Junior
Am inteles. Speram sa se remedieze cat mai curand. Eu tin Orange doar pt Crime, momentan. Daca nu voi mai avea acces la el, ma vad nevoita sa renunt la serviciile Orange, cu parere de rau, sincer 😞

Raluca_M
Începător
Inteleg ca acest program a fost introdus din 18 august in lista Premium desi pe site apare in Esential. Nu inteleg de ce a fost exclus din abonamentele existente ( preluate de la Telekom) fara instiintare. Era singurul motiv pt care am ales aceasta oferta de televiziune. In call center de 40 min in asteptare cu departamentul comercial nu raspunde nimeni

Me2022
Junior
Exact. Nu mi se pare normal sa nu fim instiintati si nici macar atunci cand sunam la call center sa nu ni se aduca la cunostinta situatia cu postul respectiv. Multa lume a ales acest serviciu tv pt acest post, la momentul respectiv fiind singurii care il mai redau. Dar din cate am inteles, acum nu mai sunt singurii. Oricum, dezamagitor… parerea mea ca si-au pierdut clienti si voi mai pierde fiind data situatia de fata.

Me2022
Junior
Deci daca avem pachetul Esential acesta nu mai merge? decat daca ne luam Premium?

Salut, Me2022, Canalul Crime Investigation nu mai poate fi vizionat de catre abonatii care au pachet M, ci doar de abonatii cu pachet L.

Am aceeasi problema si din pacate nu exista solutie de rezolvare.

Nu este corect sa fie scos fara instiintare si fara a oferi solutie alternativa. Nu toata lumea urmareste stirile/informatiile pe site. Trebuia sa instiintati abonatii despre orice modificare!!!

Am inteles, poate fi vizionat cu un abonament superior. Am vrut sa fac aceasta modificare de abonament. Surpriza!!! Nu se poate! Decat in 2024 cand expura abonamentul!!!

Cum este posibil asa ceva??? Vreau sa va dau mai multi bani si nu vreti sa ii primiti????

Probabil aveti prea multi abonati si vreti sa mai scapati de cativa.

Am 2 abonamente de telefonie mobila, internet si tv.  In conditiile acestea nu vad alta aolutie decat sa trec cu toate la alt furnizor.