anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Conectarea recevier la router si tv

Mak
Junior

Bună ziua. Am o rugăminte. Se poate sa-mi spuneți cum conectez recevier ul la router si tv? Am primit pachetul, dar l-am deconectat..acum nu mai stiu sa-l conectez. Am primit pachetul complet, receveir, cablu hdmi, cablul tip pamblica.

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Atunci bagi cablul utp la receptoare și hdmi din receptor in tv.

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri 10

Vio73
#StarMember

Salutare! 

Este pachet tv satelit și router 4g sau la ce pachet te referi? Că fibra se instalează de către instalatorul trimis de ei.

Dacă e vorba de fibră, routerul are ieșire pentru cablu de antenă, care merge la receptor cu mufările aferente, iar între tv și receptor, ai cablul hdmi.

Te rog să revii cu detalii despre ce servicii este vorba!

Fibra intra in router.E vorba de fostul Telekom.. sper ca am nimerit bine..scriind aici.Da,e pachetul menționat.Routerul  are 4 ieșiri LAN.accepta si telefon Băieții au montat dar cablurile au fost scoase ulterior pentru renovare.

Vio73
#StarMember

Și nu are ieșire și pentru cablu de antenă?

Dacă da, pe acesta îl mufezi la ieșirea respectivă. Bănuiesc faptul că ai și spliter din care pleacă ramificații, dacă ai mai mult de un tv. Iar de la receptor ai cablu HDMI spre tv. Și receptorul este cu telecomanda lui și cu alimentarea la priză.

Ba da!Baietii au conectat UTP cu mufe rj45 la capete.fara cablu de antena.In casa sunt trase UTP pentru conectarea a 3 tv.

Vio73
#StarMember

Ai cumva iptv?

Știu doar ca abonamentul e Basic la 70 lei.Nu s eu proprietarul.Doar încerc sa ajut.Da receptoarele au telecomanda și alimentator.

Vio73
#StarMember

Dacă nu are ieșire pentru antenă routerul, nu știu ce să zic. La mine, așa este. Doar că am ci+ în tv-uri, nu receptoare.

am precizat ca au iesire dar nu se foloseste.In casa exista deja UTP pentru conexiunea cu receptoarele.

Vio73
#StarMember

Atunci bagi cablul utp la receptoare și hdmi din receptor in tv.

Mak
Junior

Într-un final am reușit.Din router pleacă un cablu tip pamblica în recevier.Din receveir pleacă cablu HDMI spre TV.Spre celelalte tv am folosit cablu UTP cu plecarea din router.Nu am reușit sa folosesc o singura telecomanda.cea a tv.