anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cand se va renunta la grila Telekom pentru clientii Orange conectati pe infrastructura Telekom?

GXM
Junior entuziast
Cand se va renunta la grila Telekom pentru clienti Orange conectati pe infrastructura Telekom avand cea mai slaba grila tv si platim la fel ca cei din reteaua Orange
6 Răspunsuri 6

Salut! Grila de canale TV disponibila in abonamentul TV nu se modifica, momentan. Te asiguram ca Orange cauta permanent oportunitati pentru imbunatatirea grilei furnizate clientilor si pastreaza clientii informati cu privire la modificarile aparute. Asadar, cand vom fi in posesia unor noutati, le vom anunta pe site (https://www.hellofix.ro/). Multumim pentru interes si intelegere!

Vio73
#StarMember
Salutare! Sunt și eu în aceeași situație și sper să se întâmple cat mai repede. Din ceva surse neoficiale am aflat că este posibil să se întâmple după data de 1 aprilie, dar repet, este doar la nivel de zvon. Sincer, nici eu nu înțeleg lentoarea asta, dar trag speranța că vor face ceva mai repede, pentru că din tărăgănarea asta pierde toată lumea. Mi se pare total aiurea că de 6 luni nu se schimbă nimic și se vine cu același răspuns!

Razvan
#StarMember
Până nu va fi integrată în Orange, total, nu se va modifica grila.

Pololică
#StarMember
@Vio73: probabil erau contracte pe punctul de expirare (sau, la data preluării Telekom mai aveau 2-3 ani) și era mai simplu sa fie lăsate sa expire și introduse ulterior când Orange ar fi terminat cu toate actele.

Vio73
#StarMember
Habar nu am, dar vad că nu au introdus nici B1 HD, Eurosport și Discovery nu mai sunt de vreo 2-3 ani, etc. Eu am noroc că am două pachete Love ( unul prin rețeaua Telekom și altul prin rețeaua proprie, în locații diferite) și combin grilele prin Orange TV go, dar mă așteptam să se facă o grilă unitară demult. Am înțeles unele argumente pe o perioadă limitată de timp, dar dacă o lungesc aiurea, nu fac decât să îi trimită pe mulți la concurență. Dacă ar unifica grilele, altă treabă. Ar fi o grilă destul de ok, care ar satisface în mare parte pretențiile utilizatorilor, la prețuri sub cele ale concurenței. Soluția este la ei, dar nu se grăbesc să o pună în aplicare și foarte rău fac!

Nicolae76
Explorator
Orange dacă nu schimba rapid grila tv Orange a fostului Telekom rămâne fără abonații treaba asta cu doua grile separate și preturi la fel e un fel de discriminare dacă nu modifica rapid grila asta aseamănă ca nu sunt serioși și sunt la fel ca fostul Telekom