anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cablul nu functioneaza sau semnalul se intrerupe

Biclea
Junior

Nu știu cum se întâmplă, însă de fiecare data în vacanta sau în preajma sărbătorilor, cablul pica sau semnalul se întrerupe și se aude sacadat. Deja este foarte enervant. Acum 1 săptămână am făcut sesizare spunând ca nu funcționează cablul și am fost contactata după 4 zile. Acum, după alte 2 zile de când am fost contactata, cablul nu funcționează. Îmi pare bătaie de joc!

 

8 Răspunsuri 8

AlyAlina
Începător

Avem aceeași problema, și tot mai frecventa!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Se prea poate sa fie foarte incarcata reteaua, si sa nu faca fata. Iti recomand sa faci o sesizare in sensul asta folosind mijloacele de contact de aici.

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Sunt și la mine ceva probleme acum, adică merge cu intermitențe.

Probabil că e ceva general.

FLo1
#StarMember

Uneori, astfel de manifestări pot fi cauzate și de evoluția vremii (ploaie mai mare, vânt mai puternic). Și întrucât de obicei este o problemă locală recomand indicarea zonei / localității pentru o analiză mai exactă de către Orange. 

Biclea
Junior

Același, veșnic, Câmpulung Muscel.

Pb64
Începător

Semnal întrerupt sau slab timp de două ore; unele canale pur și simplu nu pot fi văzute. Curtea de Arges , Str.Valea Iasului 

Razvan
#StarMember

Salutare! Pare mai degrabă o problemă de semnal pe encorder, de unde preiau ei semnalul și îl distribuie mai departe. Fiind fibră, nu are treabă cu încărcarea rețelei, ci mai degrabă cu defect pe un echipament. In general operatorii de cablu, folosesc stații regionale si locale de retransmisie a canalelor tv, cel mai probabil problema a aparut în zona orașului Pitești. 

Vio73
#StarMember

De pe la ora 00.00 nu au mai fost probleme. Eu stau în Pitești.

Sună la 300 și apoi formezi 1-3-2 sau 1-2-2, pentru asistență, iar Gia îți va cere ultimele 6 cifre din CNP pentru identificare.

Baftă!

Paște fericit!